Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανέτοιμο το Σέλι να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες - Τι δήλωσε ο Απόστολος Μελιόπουλος

Το Σέλι «ντύθηκε στα λευκά» και περιμένει να υποδεχθεί τους πρώτους σκιέρ της σεζόν. Μετά από μια έντονη χιονόπτωση που κράτησε για περίπου δύο ημέρες, οι πίστες καλύφθηκαν με χιόνι και περιμένουν τους λάτρεις των χειμερινών σπορ για διασκέδαση. 

Στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μίλησε ο Απόστολος Μελιόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, που λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το τοπίο είναι χιονισμένο και τόνισε πως το Χιονοδρομικό είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα.

19 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ασφαλως ΒΛΑΧΟΙ νοικοκυραιοι και μακατρι να ησουν.Τι καραποντιοι?

      Διαγραφή
    2. 5.22 Φυσικά Πόντιοι φιλόξενοι, αξιοπρεπείς και ηθικοί!!!

      Διαγραφή
  2. Άμα μίλησε και το είπε ο Μελιοπουλος ο ειδικός της κάλυψης απόκρυψης είμαστε εντάξει, άσχετα αν από αύριο θα έχουμε 8 βαθμούς στα 1800 μέτρα, έτοιμο για σκι ,καλύφθηκαν οι πίστες, κοροϊδεύουν τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ωραίο είναι ότι περιμένετε να έρθουν χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα λιωσουν ρε σε μια βδομαδα με 16 βαθμους κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ, ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.. ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡ ΕΒΕΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος ήρθε τα λιφτ μόνο τα παιδικά ανοιχτά τουλάχιστον απαράδεκτη η διοίκηση του χιονοδρομικού για πολλοστή φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανοργάνωτοι εντελώς.....αίσχος......κακώς ανεβήκαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι που έχουν ετοιμαστεί για όλα διαβάστε την ανακοίνωση τους στο site : Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και το προσωπικό, σας καλωσορίζει στην χιονοδρομική χρονιά 2023-2024.Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των προγραμματισμένων ελέγχων βάσει της πρόσφατης απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού στις 08/12/2023,παραμένουμε σε αναστολή λειτουργίας. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή θα βγει σχετική ανακοίνωση!
    ερώτηση πρώτη : μήπως δεν έκαναν συντήρηση φέτος ? αν και ξέχασα ο κ. Πρόεδρος δεν χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν !!!
    ερώτηση δεύτερη : ο κ. Διευθυντής μήπως έλεγε ψέματα ? με αφορμή αυτήν την ανακοίνωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους να μας που γιατί πάντα αυτό το χιονοδρομικό που το διαχειρίζεται το δημόσιο είναι πίσω σε όλα. Δυστυχώς επειδή κάποιοι είναι λίγοι για να έχουν κάποια βασική θέση πολύς κόσμος χάνει μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Σέλι είναι για αυτούς που το αγαπάνε δεν είναι παιδική χαρά να κάνετε κούνια και τσουλήθρα Υπάρχει και η Βουλγαρία για όσους θέλουν περισσότερο χιόνι και τους τραβάει και το dna προς τα εκεί ...καλά Χριστούγεννα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εννοεις το Σελι το χωριό, γιατί το χιονοδρομικό είναι για τον πεοντα, εάν δεν φύγουν οι εργατοπατερες και ψεύτες,δεν έχει προκοπη

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ