Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η φωνή της «μετακίνησε» τα βουνά της Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας στη Νάουσα (δείτε εδώ). 

Εκείνη όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό ήταν Βασιλική Μπαξεβανίδου. Η Ναουσαία εκπαιδευτικός βγήκε on stage και κατέπλυξε τόσο με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της όσο κυρίως με το ερμηνευτικό ταλέντο της! 

Μια αξιοσημείωτη προσωπικότητα της Ηρωϊκής Πόλης, όχι μόνο ως δασκάλα στο 4ο δημοτικό, αλλά και ως εξελίξιμη σοπράνο που υπόσχεται πολλά. Με αφοσίωση και επαγγελματισμό στη ζωή της, καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ δύο μεγάλων αγάπων της: Των παιδιών και της μουσικής.


Ως δασκάλα, αφιερώνει πολύτιμο χρόνο στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μαθητών της. Η προσέγγισή της στη διδασκαλία είναι γεμάτη αγάπη και δέσμευση, δημιουργώντας ένα κλίμα που ενθαρρύνει την ευρωστία και τη δημιουργικότητα.

Ταυτόχρονα, η Βασιλική είναι μια ταλαντούχα σοπράνο που το μέλλον της ανήκει. Η εμφάνισή της στο γκαλά όπερας του δήμου Νάουσας, στον όροφο του «Έρια», το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, ήταν μια σπάνια ευκαιρία για το κοινό, ώστε να απολαύσει το ταλέντο της.

Η πορεία της Βασιλικής Μπαξεβανίδου είναι ένα παράδειγμα αφοσίωσης και προσπάθειας, αποδεικνύοντας ότι με αγάπη και αφοσίωση μπορούμε να διαχειριστούμε δύο αγάπες ταυτόχρονα και να επιτυγχάνουμε επιτυχίες τόσο στον εκπαιδευτικό, όσο και στον μουσικό τομέα.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ