Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στόλισαν το δέντρο τους στο Α.Τ. Βέροιας

Στην Α.Δ. Ημαθίας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος ενώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό εορταστικό θέαμα: Ένα λαμπερό και στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που αναδεικνύει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγάπης.

Οι ένστολοι που υπηρετούν στο ισόγειο του κτιρίου, προεξάρχοντος του Διοικητή Αστυνομικού Υποδιευθυντή Θωμά Μοσχόπουλο, συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα όμορφο σύμβολο των γιορτών, που θα φωτίζει τις ψυχές των ανθρώπων. 

Με πολλά χαμόγελα και προσεκτική επιλογή στολιδιών, όπως λαμπάκια, κρυσταλλάκια και χρυσαφένιες μπάλες, το δέντρο μετατράπηκε σ' ένα εντυπωσιακό θέαμα, όσων επισκέπτονται την Υπηρεσία.

Με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, οι αστυνομικοί επιδεικνύουν την διάθεσή τους για ένα θετικό παράδειγμα που ενώνει τους πολίτες και δημιουργεί μια θερμή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γιορτών.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ.
    ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ''Α.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ''.......ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ.....ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ.....και έτσι πέρασε ευχάριστα και αυτός ο μήνας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο η τροχαία δεν έφτιαξε ακόμη δέντρο γιατι όλοι βρίσκονται έξω για να μαζέψουν έσοδα για το κράτος, και η ηγεσία τους ευμενή σχόλια για την ''αποδοτικότητα'' τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο π@π@ριες λέτε.... Κομπλεξικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Σκρουτζ της Βέροιας χτυπούν με ... σχόλια εορταστικών αναρτήσεων του Βεροιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ