Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλιγοπούλου: «Θα ήθελα να ζήσω μόνιμα στη Νάουσα»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA έδωσε η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για όλους και για όλαενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως λατρεύει την Ημαθία, μια περιοχή που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έχει υπέροχες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία της. 

Μάλιστα, σημείωσε πως θα ήθελε να ζήσει μόνιμα στη Νάουσα, μιας και εκεί ο κόσμος την βλέπει σαν κόρη του Τσαλιγόπουλου και όχι σαν τραγουδίστρια. Επίσης ανέφερε πως έχει φοβερές μαγειρικές ικανότητες. Τέλος μίλησε για τον αγαπημένο γιο της και πόσο περήφανη μάνα είναι.

Δείτε το video:

4 σχόλια:

  1. Εσύ θα ήθελες...Η Νάουσα θα ήθελε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και θα ήθελε. Είναι πολύ αγαπητή στην πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κύριε κακεντρεχη ,αρνητικέ και πολυγνωμων πρέπει να ρωτήσει αν την θέλουν για να μετακομίσει,ο καθένας είναι ελεύθερος να μείνει όπου θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σε παλιότερη συνέντευξή της δήλωσε πώς έφυγε από τη Νάουσα ως "π..τανα" και στιγματισμένη που ακολούθησε τον καλλιτεχνικό δρόμο. Αν δεν ξέρετε την ιστορία του κάθε ανθρώπου μη λέτε εμένα κακεντρεχή..

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ