Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με «καρφί» ο αποχαιρετισμός του Βοργιαζίδη


«Όποιος σπάει τα μούτρα του σπάει το πρωτόκολλο»
Η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας της θητείας 2019 - 2023, βρίσκεται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2023, σε εξέλιξη στο Δημαρχείο της πόλης.

Τον λόγο πήρε αρχικά ως είθισται, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Ακολουθώντας όπως είπε την συμβουλή του συναδέλφου του Θανάση Σιδηρόπουλου, επέλεξε να μην σπάσει το πρωτόκολλο και να περιοριστεί σε ευχαριστίες και ευχές για τις γιορτές και την νέα θητεία.

«Επέλεξα να μην σπάσω το πρωτόκολλο. Όποιος σπάει τα μούτρα του σπάει το πρωτόκολλο», είπε όλο νόημα, με το «καρφί» να φεύγει απευθείας στον Θεόφιλο Κορωνά, τον επικεφαλής της νεοεκλεγείσας δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή - ΑλλάΖουμε», που κατά τον χαιρετισμό του στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, είπε πως "θα σπάσει το πρωτόκολλο" και άσκησε κριτική στην δημοτική αρχή για την σημερινή συνεδρίαση που αφορούσε στην αύξηση ή μη των δημοτικών τελών.

Ο Δήμαρχος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει όσους ήταν 4 χρόνια και 4 μήνες στην αίθουσα συνεδριάσεων, αναφέρθηκε στις διαφωνίες και τις εντάσεις, λέγοντας πως τίποτα δεν ήταν προσωπικό και στην ουσία... ό, τι είπαμε ψωμί και αλάτι που λέει και ο λαός.

«Όλοι προσπαθούμε για την τοπική αυτοδιοίκηση, υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και διαφωνίες και αυτό είναι καλό και γόνιμο», είπε, ενώ ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά και η καινούρια Διοίκηση να μπορέσει να βοηθήσει την πόλη το ίδιο και ακόμα περισσότερο.

4 σχόλια:

  1. Από την απάντηση καταλαβαίνεις και το επίπεδο του ανθρώπου...
    Ας πρόσεχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που προχθές έσπασε το πρωτόκολλο έσπασε και τα μούτρα του.
    Απέδειξε πόσο μικρός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΞΥΡΙΖΑ πανελλαδικά αλλά και οι ακόλουθοί του στη Βέροια είναι σε πανικό.
      Η χώρα και πολύ περισσότερο η πόλη δεν χρειάζεται ανθρώπους σε πανικό. Χρειαζόμαστε Δημοτικούς Συμβούλους ήρεμους, νηφάλιους οι οποίοι μπορούν να σταθμίζουν καταστάσεις να αξιολογούν τα δεδομένα και να προτείνουν λύσεις. Συμπεριφορές του τύπου, όπου να ναι ότι να ναι δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές.
      Τέτοιου τύπου συμπεριφορές συναντήσαμε τα προηγούμενα χρόνια από τη Χρυσή Αυγή, την Ασημένια Δύση και τους εκφραστές της. Αυτοί φωνάζαν για όλα και για όλους όπου έβλεπαν μικρόφωνα και κάμερες.
      Λυπάμαι αλλά αυτούς θυμίζουν.

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε δεν ξεκίνησες καλά την νέα θητεία σου ...θα αρχίσω να κελαιδαω και θα χάσεις τον ύπνο σου ,εσύ και οι κολλητοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ