Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ΑΝΤ1 και ALPHA τα προϊόντα της Herbstore.gr - Ο μεγάλος διαγωνισμός της Κατερίνας Καινούργιου

Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας προβάλλονται καθημερινά τα προϊόντα της Herbstore. Η επιχείρηση της οικογένειας Καραγιάννη, η οποία εδρεύει στο Νομό Ημαθίας κοντά στο χωριό Άμμος, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της συλλογής, παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας βοτάνων. 


Τα προϊόντα της φιλοξενούνται στις εκπομπές της Μπέτυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 και της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA. Mάλιστα, πραγματοποιούνται και διαγωνισμοί, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίζουν πλούσια δώρα.



Βρείτε όλα τα φυτικά προϊόντα για Υγεία, Ομορφιά και Θεραπείες στο Herbstore.gr

Σε συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Katerina», 4 τυχεροί θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή για αγορές από το Herbstore.gr.

Μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στο Instagram προφίλ της @superkaterinatv και να ακολουθήσετε τα βήματα για να είστε ένας από τους τυχερούς!

Βρείτε τον διαγωνισμό εδώ: 

 

Βρείτε τα προϊόντα της Herbstore.gr και στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, καθώς και στα social media: Facebook & Instagram.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ