Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας με την φυγή των «57»: Οι αιχμές για τον Τσίπρα ενόχλησαν τα μέλη της Ν.Ε.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η φυγή των «57» στελεχών που με μια σκληρή ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν πως αποχωρούν από το κόμμα. Μάλιστα, στο κείμενο που υπογράφουν αφήνουν σαφείς αιχμές εναντίον του πρώην Προέδρου Αλέξη Τσίπρα (δείτε εδώ). 

Kατηγορούν ευθέως τον τέως Πρωθυπουργό πως μετέτρεψε το κόμμα σε αρχηγικό, ότι πήρε λανθασμένες αποφάσεις για το άνοιγμα προς το κέντρο και ότι ήταν τεράστιο λάθος η απόφαση του 3ου Συνεδρίου το 2022, να εκλέγεται ο πρόεδρος του κόμματος από τα μέλη, τα οποία μάλιστα μπορούν να ψηφίζουν έστω και με την εγγραφή τους κατά την εκλογική διαδικασία.

Όλες οι παραπάνω αναφορές, ενόχλησαν ορισμένα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι οποίοι δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για τους «57». Κύκλοι της Ν.Ε. αναφέρουν πως δεν είναι δυνατόν να εκφράζονται δημόσια και με τόσο απαξιωτικό τρόπο ενάντια σ' έναν Πρόεδρο, ο οποίος πήρε το κόμμα από το 3%, κατάφερε να το κάνει κυβέρνηση και το παρέδωσε στη νέα ηγεσία, ως αξιωματική αντιπολίτευση.

12 σχόλια:

  1. Ήδη με ο ύπνος άρχεται παρακατατίθεσθαι τω αδερφώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλεον ειστε τριτο κομμα εδρα δεν θα ξαναδειτε στην Ημαθία παρτε το χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο πατωνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα δυναμωνει το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ απο το μοιρασμα. Σε λιγους μηνες το ΠΑΣΟΚ θα ειναι δευτερο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ρε κακομοίρηδες τι σας περιμένει ?
    Σε λίγο καιρό θα παλεύεται με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και το ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ για λίγους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 57 πηγαν στη Νέα Αριστερά, δεν μας λέτε όμως πόσοι 1057 θα πάνε στο ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ΚΙΝΑΛ; με αυτό το πλευρό να κοιμάστε! Στο ενδεχόμενο αυτό μία απάντηση χωρά, αυτή που έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του όταν τον ρωτούσαν για την περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ: "Να μου κοπεί το χέρι!" φώναζε. Ξέρεις δωρεάν μάγκα Κρητικέ, και άλλοι έχουν χέρια... για κόψιμο, αν είναι να συνεργαστούν μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήτσο μην δεσμεύεσαι σε βλέπω κουλό..... η πολιτική είναι πολύπλευρη, υπάρχει λόγος που πρέπει να μείνεις εσύ με ένα χέρι; Δε νομίζω.

      Διαγραφή
  8. Στην κόλαση δεν υπάρχει άλλη τιμωρία από το να αρχίζεις ξανά και ξανά αυτά που άφησες μισοτελειωμένα στη ζωή σου.,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν δεσμεύομαι. Δεσμεύτηκα. Δεν είμαι πολιτικός, άρα ούτε καί πολύπλευρος. Ένας απλός ψηφοφόρος είμαι πού δεν έχω "πολύπλευρη" μνήμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους 57 τους γνωρίζω όλους,ο καθένας ή ανά οικογένεια έχει την δική του οπτική για την αριστερά. Αριστερά όπως σε βλέπω,άλλος όπως με βλέπεις,και οι περισσότεροι βηματακια προς τα δεξιά στην διάρκεια της ζωής τους. Για το μόνο που είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα κάνει άλμα από κει που είναι προς τα αριστερά. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Κατρουγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ