Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης του κυνηγού


Ελικόπτερο τον μεταφέρει στη Λάρισα
Τελείωσε η μεγάλη και πολύωρη επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης του κυνηγού, που το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 έπεσε σε χαράδρα στα Πιέρια.

Έπειτα από 16 ώρες αγωνίας, πριν από λίγα λεπτά, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 14/12, ελικόπτερο έφτασε στο σημείο και εξειδικευμένοι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον κυνηγό και να τον μεταφέρουν στο εσωτερικό του.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος κυνηγός από το Πολυδένδρι, βρισκόταν με κυνηγετική παρέα στην περιοχή της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου στα Πιέρια, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε χαράδρα και κατέληξε τραυματισμένος σε πολύ δύσβατο σημείο.

Από την στιγμή της πτώσης του στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση από την Πυροσβεστική, με την συμμετοχή 14 Πυροσβεστών, 5 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας και την συνδρομή της Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης ΕΜΑΚ και του Εθελοντικού Π.Σ. Μακεδονίδος, για τον εντοπισμό, την προσέγγιση και ανάσυρση του τραυματία.

Δυστυχώς, η προσέγγιση των διασωστών ήταν αδύνατη λόγω της δυσπροσιτότητας, ωστόσο ο κυνηγός, που είχε καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας τις αισθήσεις του, είχε μαζί του μέλη της παρέας κυνηγών οι οποίοι, τον κρατούσαν ζεστό, του έδιναν κουράγιο και ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τις ομάδες διάσωσης, ενώ παράλληλα στήθηκε και επιχείρηση μεταφοράς κουβερτών και τροφίμων στο σημείο.

Η πολύωρη επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τον κυνηγό να μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Λάρισα.

1 σχόλιο:

  1. Απεβίωσε τελικά ο κυνηγός από το Πολυδένδρι. Συλλυπητήρια στη μάνα του και την αδελφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ