Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αιγίνιο: Αυτό είναι το σπίτι του Άγιου Βασίλη

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ
Στον χαρούμενο και μαγικό κόσμο του Αιγινίου Πιερίας, η περίοδος των Χριστουγέννων φέρνει μια ξεχωριστή λάμψη στην Αυλή του Άη Βασίλη. Κάθε χρόνο, το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια λαμπερή εκδήλωση που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Οι πολίτες συνθέτουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, διακοσμώντας τον χώρο με λαμπερά φώτα, χρωματιστές στολές και γιορτινές κατασκευές. Ο Άγιος Βασίλης, στην αγαπημένη του πολυθρόνα, υποδέχεται τους επισκέπτες με ευγένεια και χαμόγελο, ενώ το δέντρο στο κέντρο της αυλής λάμπει σαν αστέρι της ελπίδας.

Οι παιδικές φωνές ερμηνεύουν εορταστικά τραγούδια, ενώ οι ενήλικες ανταλλάσσουν ευχές και χαμόγελα. Το άρωμα της κρέπας και της βάφλας, σε συνδυασμό με την ζεστή σοκολάτα, γεμίζουν τον αέρα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενθάρρυνσης και ενότητας.

Καθώς τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία να πάρουν δώρα από τον Άη Βασίλη, οι γονείς τους παρακολουθούν τη χαρά των μικρών τους αγγέλων. Έτσι, το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αυλή του Άη Βασίλη στο Αιγίνιο Πιερίας γίνεται μια στιγμή μαγικής ενώσεως και αγάπης, που ανανεώνει την πνευματική μας ενέργεια και μας υπενθυμίζει τη σημασία της αλληλεγγύης και της ευγνωμοσύνης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση μέσα από τον φακό του φωτογράφου Σάκη Χασαπέτη:΄











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ