Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιο έλκηθρο; Με κλασικά οχήματα στη Βέροια ο Άγιος Βασίλης


Ποιο έλκυθρο και ποιοι τάρανδοι; Δύο κλασικά οχήματα επιλέγει κάθε χρόνο ο Άγιος Βασίλης για να μοιράσει τα δώρα του στη Βέροια.

Τι; Δεν μας πιστεύετε; Αφού τον είδαμε το βράδυ της Κυριακής στον πεζόδορμο της Βέροιας να ποζάρει μέσα στα μικρά και κουκλίστικα κλασικά οχήματα, κάτω από τον μαγικό μπλε ουρανό.

Το κλασικό κίτρινο Fiat 500 του προέδρου του Συλλόγου Κλασικών Αυτοκινήτων Βέροιας, Γιάννη Χωματά και το κόκκινο Mini Cooper του αντιπροέδρου Χρήστου Μυλωνά, απόλυτα εναρμονισμένα σε κάθε εποχή, ντύθηκαν και φέτος γιορτινά, αυτή τη φορά φόρεσαν και λαμπιόνια, για να υποδεχθούν τον Άγιο Βασίλη στη Βέροια.

Και φυσικά, αφού τον ξενάγησαν στον πεζόδρομο της αγοράς κάτω από τον μπλε ουρανό, πήγαν και μια βόλτα στο πάρκο της Ελιάς για να φωτογραφηθούν δίπλα στο δέντρο. Το αποτέλεσμα όπως πάντα εντυπωσιακό!











3 σχόλια:

  1. Αχ,αυτα τα μοντερνα διωχνουν τα αληθινα χριστουγεννα,η παγκοσμοιοποιηση διωχνει τα εθιμα και ξεχναμε ολα αυτα που τοσα χρονια ζουμε με τις οικογενειες μας,ας σταθουμε στη φατνη,στο ελκηθροστο σταυλο σε ολα αυτα τα απλα,ταπεινα.
    Αυτοκινητα και σε μεταγενεστερο χρονο υποβρυχια και διαστημοπλοια και αγιος βασιλης βα τρωει σουβλακια,χαμπουργκερ,να ντυνετε με Gucci και οτι αλλο υπερκαταναλωτικο σκεφτουν,χριστουγεννα απλα,ταπεινα και να δειδαξουμε τα παιδια μας σε αυτα τα απλα,να αγαπαν το λιγο,το απλο,το ταπεινο,το οικογενειακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι πρέπει Για να τα κρεμάσουν στο δένδρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε ένα σορρο προβλήματα αυτά μας μαραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ