Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε για κεμπάκ και κοκορέτσι στον «Βεζύρη»;

Αυτό δεν είναι κρέας, αλλά λουκούμι - Delivery στο 2331308510
Θέλεις να φας το κορυφαίο κεμπάπ της Βέροιας; Επιθυμείς να δοκιμάσεις σουβλάκια, κοτόπουλο, σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, πανσέτες και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου; Τότε η επιλογή του «Βεζύρη» είναι μονόδρομος!


Άνοιξε πριν από λίγο καιρό στον Προμηθέα (Θερμοπυλών 18) και έχει γίνει ήδη η αγαπημένη συνήθεια των καλοφαγάδων, οι οποίοι αναζητούν την ποιότητα, σε πολύ οικονομικές τιμές.


Μπορείτε να κάνετε τώρα την παραγγελία σας, στο τηλέφωνο 2331308510 και μέσα σε λίγα λεπτά, το Delivery θα βρίσκεται στον χώρο σας. Κεμπάκ, κοκορέτσι, κοτόπουλο, σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, πανσέτες, παϊδάκια, να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Όσοι το δοκίμασαν, απλά ξετρελάθηκαν!


11 σχόλια:

  1. Το έχει πάρει καιρό το μάτι μου. Μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ela re vezyri ego panta sto elega anixe to magazi ke pare tus ta fraga ola apo tin veria !!!! pedia to kalytero magazi stin veria mas!!! magazara ke ola nostima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή όμως ζεις Βέροια και Ελλάδα ,καλό είναι να γράφεις ελληνικά ,

      Διαγραφή
    2. Ki esy file poy zeis sti Veria kai sthn ellada , pigaine na fas kebab na pieis kamia coka cola kai kamia kaiser, ston Vezyri. Και άσε το κήρυγμα.

      Διαγραφή
    3. Efaga sto veziri kai to epatha kai ego.

      Διαγραφή
  3. Το έχουμε στην γειτονιά μας και τρώμε τα πολύ νόστιμα και γευστικά εδέσματα που κάνει και καλές τιμές έχει.Καλες δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνω κεμπάκ, κεμπάκ στον έρωτάααα σουυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ