Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Aχ, πόσο σας ζηλεύουμε;

Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου βρίσκονται στον Παρνασσό για τις διακοπές τους, σ' ένα σκηνικό απόλυτης ομορφιάς και χαλάρωσης. Το εκπληκτικό ξενοδοχείο υποδέχεται τις δύο χορεύτριες από τη Νάουσα με θέα τα επιβλητικά βουνά και τον λαμπερό ουρανό.

Καθώς η μέρα εξελίσσεται, η Έλενα και η Φαίνα αποφασίζουν να χαλαρώσουν στο τζακούζι του ξενοδοχείου. Οι καλλίγραμμες φιγούρες τους λάμπουν από γοητεία και αναδεικνύουν το αψεγάδιαστο κορμί τους.

Στη συνέχεια, οι δύο γοητευτικές γυναίκες ανεβαίνουν τον παλμό τους, ποστάροντας φωτογραφίες στα social media. Οι λαμπερές εικόνες τους στο φόντο του Παρνασσού δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν. Ο χειμώνας, η χαρά και η αδρεναλίνη της στιγμής εκτοξεύονται μέσα από κάθε φωτογραφία, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όσων ακολουθούν τις περιπέτειές τους.

Οι ταλαντούχες χορεύτριες νιώθουν την ανανέωση και τη ζωντάνια που μόνο ο Παρνασσός μπορεί να προσφέρει. Μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη τους και στις καρδιές όσων τις ακολουθούν στο instagram.







4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ