Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το 5ο Λύκειο συμμετείχε σε διημερίδα διάχυσης προγραμμάτων Erasmus

Το 5ο ΓΕ.Λ. Βέροιας συμμετείχε στη διημερίδα που διοργάνωσε την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ με θέμα «Το Πρόγραμμα ERASMUS+: 

Ευκαιρίες μάθησης για την ανάδειξη της πολιτιστικής ποικιλομορφίας και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης των λαών της Ευρώπης» εκπροσωπώντας μαζί με το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ημαθίας, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Αλατζόγλου Αθανασίου, και της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε Ημαθίας, κ. Δημητριάδου Λένας.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Καραγιάννη Φράγκα και Ασικίδης Μιχαήλ παρουσίασαν τη δεκαετή εμπειρία του σχολείου στα προγράμματα Erasmus στο πλαίσιο των «Συμπράξων Σχολείων ΚΑ229 και Διαπιστευμένου Σχεδίου ΚΑ121» προβάλλοντας τις καλές πρακτικές που οι εμπλεκόμενοι καθηγητές/-τριες και μαθητές/-τριες αποκομίζουν από την συνεργασία τους με ευρωπαϊκά σχολεία και εφαρμόζουν στην καθημερινή μαθησιακή διαδικασία. Συγκεκριμένα, εστίασαν στα θετικά αποτελέσματα που βιώνουν οι συμμετέχοντες δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση της συναισθηματικής εμπλοκής των μαθητών/-τριών και την ενδυνάμωση της πολυπολιτισμικής τους κουλτούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ