Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

4 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν όταν ψάχνετε για ανδρικά παπούτσια

Η αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού ανδρικών υποδημάτων, μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση για κάθε άνδρα, καθώς οι επιλογές είναι πολλές και αναλόγως το στυλ που αυτός αντιπροσωπεύει, αλλά και την περίσταση, απαιτείται διαφορετική προσέγγιση. Από αθλητικά και sneakers μέχρι δερμάτινα παπούτσια και μοκασίνια, η τέλεια αγορά προϋποθέτει κάποια βασικά πράγματα.

Πώς να επιλέξω το ιδανικό ζευγάρι για εμένα;

Αρχικά, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης για ανδρικά παπούτσια, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν τη σωστή εφαρμογή και το μέγεθος καθώς και το υλικό κατασκευής.

1. Έτσι λοιπόν, πριν από οποιαδήποτε αγορά υποδημάτων συμβουλευτείτε τον οδηγό μεγεθών, ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια θα έχουν τη σωστή εφαρμογή στο πόδι σας και πως το μέγεθος θα είναι το κατάλληλο. Μια κακή εφαρμογή δεν θα προσφέρει καλή υποστήριξη στο πόδι και ενδέχεται να προκαλέσει έλλειψη άνεσης καθώς και πόνο στα πέλματα και την καμάρα.

2. Επιπλέον, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό και την ποιότητα κατασκευής. Το δέρμα για παράδειγμα, προσφέρει αντοχή αλλά προσδίδει και μια πιο επίσημη αισθητική, ενώ οι τεχνητές ίνες καθιστούν ένα παπούτσι πιο ελαφρύ. Τέλος, ψάξτε για υποδήματα με ανατομική σόλα και ελέγξτε τις ραφές για να διασφαλίσετε την μελλοντική ανθεκτικότητα των παπουτσιών σας.




Ποιά ανδρικά παπούτσια είναι κατάλληλα για κομψές επίσημες εμφανίσεις;

3. Όταν πρόκειται για επίσημα παπούτσια, επιλέξτε υποδήματα και σχέδια που συνδυάζουν κομψότητα και άνεση. Για σικάτες εμφανίσεις, είναι σημαντικό να επιλέξετε παπούτσια με στυλ, σε ουδέτερες αποχρώσεις, που θα ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και θα απογειώσουν μοναδικά το σύνολό σας.

Ανάλογα με το dress code και τον τύπο της εκδήλωσης, υπάρχουν διάφορες επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε:

• Ένα ζευγάρι κλασικά, δερμάτινα παπούτσια, τύπου oxford, είναι ιδανικά για επίσημες εμφανίσεις. Η μαύρη και η καφέ απόχρωση, είναι πάντα κλασικές και κομψές επιλογές.

• Τα μοκασίνια είναι άνετα και κομψά παπουτσια εργασιασ, ιδανικά για επαγγελματικές περιστάσεις και σοβαρές εμφανίσεις, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να τα φορέσετε συνδυαστικά με κοστούμι, πουκάμισο ή ένα παντελόνι chino.

Γενικά, για πιο επίσημα outfit, επιλέξτε παπούτσια με λιτό σχεδιασμό και αποφύγετε τα έντονα χρώματα ή τα εκκεντρικά μοτίβα.

Τι ανδρικά παπούτσια να επιλέξω για ένα casual ντύσιμο;

4. Εάν ψάχνετε για καθημερινά παπούτσια, το στυλ είναι εξίσου σημαντικό με την άνεση. Ιδανικές επιλογές για ένα casual outlook είναι τα:

• Αθλητικά παπούτσια ή sneakers που ολοκληρώνουν με το καλύτερο τρόπο ένα καθημερινό, άνετο και στυλάτο ντύσιμο. Σημαντικό tip είναι να επιλέξτε υποδήματα που διαθέτουν τεχνολογία υποστήριξης και απορρόφησης κραδασμών.

• Τέλος, τα αρβυλάκια είναι μια εξίσου καλή επιλογή για ένα καθημερινό σύνολο με έναν πιο ροκ αέρα, καθώς προσφέρουν προστασία και καλή υποστήριξη στο πόδι ακόμα και μετά από πολύωρο περπάτημα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε εκείνα τα ανδρικά παπούτσια που συνάδουν με τον χαρακτήρα σας και που ανταποκρίνονται στο δικό σας, προσωπικό γούστο. Να θυμάστε πως τα ιδανικά υποδήματα δεν αποτελούν μόνο μέσο προστασίας των ποδιών σας, αλλά είναι και μια δήλωση στυλ και αυτοπεποίθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ