Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια έχασε με 0-1 από τον Νέστο Χρυσούπολης

Ανταγωνιστική ήταν η εικόνα της Βέροιας κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, από τα πρώτα δευτερόλεπτα, η Βέροια προσπάθησε να ασκήσει έντονη πίεση στον Νέστο και υπήρχαν στιγμές που το κατάφερε αποτελεσματικά. Μία από αυτές οδήγησε και στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με τον Τζόρνταν στο 3′ να υποδέχεται την μπάλα, να ελίσσεται εντυπωσιακά έξω από τη μεγάλη περιοχή, σουτάροντας χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο στη συνέχεια και φτάσανε στην πρώτη τους ουσιαστική απειλή στο 13′, με τον Ορφανίδη να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Τσανασίδη με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή. Πολύ σύντομα ήρθε και το γκολ, με τον Shea να γίνεται αποδέκτης της μπάλας εντός της μικρής περιοχής και με μία επαφή να νικάει τον Βεροιώτη τερματοφύλακα και να σημειώνει το 0-1 στο 15′.

Ακολούθησε αγωνιστική ισορροπία, με την επόμενη ευκαιρία να είναι της Βέροιας στο 24′, ωστόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόγου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μούτσα.

Ξανά ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στο 41′, με μια ακόμη στατική φάση, τον Κουτσούκη να σεντράρει πολύ “γλυκά” και τον Τζημογιάννη να πηδάει ψηλότερα από όλους, χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει.

Το 0-1 ήταν το σκορ που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Άμεση ήταν η απειλή της Βέροιας και στο δεύτερο ημίχρονο, ξανά με εκτέλεση φάουλ. Αυτή τη φορά, η εκτέλεση του Ντόγου από τα 20 μέτρα ήταν πάρα πολύ καλή, αναγκάζοντας τον Μούτσα να διώξει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, το οποίο με τη σειρά του δεν ήταν απειλητικό.

Τεράστια ευκαιρία για τον Νέστο Χρυσούπολης στο 66′ με τον Ορφανίδη να βγαίνει πρόσωπο με την εστία, ανενόχλητος να σουτάρει, με την προσπάθειά του να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Τσανασίδη.

Η Βέροια κυνήγησε το γκολ και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μεληκιώτη στο 93′, ωστόσο δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Νέστο Χρυσούπολης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 52′), ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ 78′), ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ 88′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 88′).

Νέστος Χρυσούπολης (ΚΕΧΑΓΙΑΣ): ΜΟΥΤΣΑ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΑΡΕΤΤΑΣ 55′), ΓΚΑΤΣΟΛΑΡΙ, SHEA (ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ 71′), ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ 92′), ΜΕΝΙΚΟΥ (ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ 55′), ΜΥΦΤΑΡΙ (ΡΑΝΟΣ 71′).

10 σχόλια:

  1. Τελευταιο βαγονι η βεροια μετα το τριποντο της Αγιας Μαρινας.
    Τωρα μεσα στη καβαλα θα μαθουμε πολλαπλασιασμο 2 επι 7 μας κανει 14,Γαλλια Γιβραλταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ανοιχτες αγκαλες μας περιμενουν στην καβαλα δεν ξερω στα ποσα θα σταματησουν

      Διαγραφή
  2. ...polaetidi mega pu irtes me to ptyxio didaskalu ti egine aftin tin fora ??
    pali me ta xeria stis tsepes fygame apo ton agona ?Ute ena Vathmuli ??
    Ti na kanis k esi ?? Mono dilosis megales??? Xalia i Omada ...
    alla min les megala logia Didaskale Podosfairou... miau miau

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..ixes k parapona apo ton refery??? tin omada tin ides sto a imixrono ??
    gia afto ta prepi na milas ... gia tin oxi kali apodosi tis omadas !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...kato to kefali k skliri doulia k dystyxos adikitikame ti les re Proponitara ?? oli i ali to idio lene ke esi to idio les ?? pes kati alo apo aftus olus se parakalo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tin ali kyriaki ta ertis kavala apo tin omorfi kavala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ζαφείρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας Νομός,
    Τρεις πόλεις,
    Μία Ομάδα.
    Αλλιώς ξεχάστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ημαθία.
    Εεεεεεεε ξυπνήστεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο προωθημένη πρόταση: Κεντροδυτική Μακεδονία, Μία Περιφέρεια, Επτά πόλεις, Μία ομάδα! Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών θυμίζει αυτό. Όχι επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ