Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (6/11 - 12/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ρομαντικό Ιχθύ, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τρυφερές, ζεστές και ρομαντικές συναντήσεις και επικοινωνίες.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με τον πιο τρυφερό τρόπο, να δούμε τον τρόπο σκέψης μας να γίνεται πιο ζεστός και συγκαταβατικός και το συναίσθημα να μας παρασύρει σε λόγια τα οποία θα στάζουν μέλι! Η δημιουργικότητα, η φαντασία αλλά και η διαίσθηση αποτελούν τα «όπλα» που μας βοηθούν να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας.

Τα ζώδια που ευνοούνται πολύ περισσότερο από το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), όπως και οι ωροσκόποι που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες και ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο! Αν ωστόσο έχεις προσωπικούς πλανήτες (δηλαδή Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή και σημεία (Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα) κοντά στην 25η μοίρα μπορείς να περιμένεις μία πολύ θετική εξέλιξη!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα είναι σημαντικό να ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου και να προσδιορίσεις καλύτερα τη θέση σου στον εργασιακό τομέα. Κλείσε μέτωπα στο οικογενειακό περιβάλλον και μην ξοδεύεις τον χρόνο και τα χρήματά σου χωρίς λόγο. Γίνε πιο πρακτικός στην εκτίμηση των εξωτερικών περιστατικών και δέξου μικρούς συμβιβασμούς στην ερωτική σου ζωή. Η δεύτερη σκέψη πάντα προσφέρει την πιο ασφαλή επιλογή, κάτι που θα χρειαστείς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, όταν ο Ερμής περνά στον Τοξότη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα ευνοήσει αρκετά την ποιότητα των σχέσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο τα αισθηματικά σου και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου γλυκαίνει και έτσι μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά του και να ενισχυθεί η σχέση σας. Αν δεν έχεις σχέση, είναι το κατάλληλο διάστημα για μία φρέσκια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την αντίθεση Άρη – Ουρανού, θα πρέπει να συγκρατήσεις αυτή την εβδομάδα την τόλμη και το ρίσκο στα οικονομικά σου! Κάποιες διευκολύνσεις που θα δεχθείς στα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να δεις κάποιες καταστάσεις θετικά!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ο Νοέμβριος από το ξεκίνημά του θα αλλάξει τις ισορροπίες των σχέσεών σου. Χρησιμοποίησε την εύνοια στα ερωτικά σου ως μια αφορμή για να βελτιώσεις τη σχέση με τον εαυτό σου. Δες τι ενοχλεί τους άλλους στη συμπεριφορά σου και παίξε το παιχνίδι με ίσους όρους, αποφεύγοντας την άμυνα και το μέχρι τώρα προσφιλές σου καμουφλάζ. Οι ευκαιρίες στην επικοινωνία θα αναδείξουν καλύτερα τα ταλέντα σου. Είναι μια κατάλληλη εποχή για να βρεις λύσεις εκεί όπου χρειάζονται. Επαγγελματικά υπάρχει ανταγωνισμός και ένταση, αλλά μην ανταποκριθείς στην πρόκληση των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα εκρηκτική για τα αισθηματικά σου ξεκινά, όπου υπάρχουν κόντρες και εσύ επαναστατείς σε κάθε τι που σε καταπιέζει. Αν είσαι σε μία σχέση ίσως τώρα αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο και επιζητάς την ελευθερία σου! Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, ρισκάρεις, τολμάς, ανοίγεσαι και βγαίνει γνωριμία το επόμενο διάστημα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου και να πάρεις μία σημαντική ανάσα το επόμενο διάστημα. Προσοχή σε κόντρες με συνεργάτες. Στα οικονομικά σταθεροποιούνται οι αποδοχές σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Οι μέρες σου σε βοηθούν φίλε μου Δίδυμε, να αποκαταστήσεις καθυστερήσεις και δυσαρέσκειες. Έχεις την ευχέρεια να ελιχθείς καλύτερα και τη δυνατότητα να προσθέσεις περισσότερες δραστηριότητες στο καθημερινό πρόγραμμά σου. Υπερασπίσου τα επαγγελματικά σου συμφέροντα και απαλλάξου από οτιδήποτε αρνητικό προς αυτά, τώρα που ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη. Απόφευγε όμως τις υπερβολές και διατήρησε ένα χαμηλό, αλλά αποτελεσματικό προφίλ στις όποιες αλλαγές της καθημερινότητάς σου επιδιώκεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό σε βάζει στην χρυσή εποχή για τα αισθηματικά σου! Από αυτή την εβδομάδα μπορείς να αναμένεις όμορφες, πιπεράτες, απολαυστικές στιγμές στην ερωτική σου ζωή! Είτε είσαι ελεύθερος, είτε είσαι σε σχέση να αναμένεις ένα απολαυστικό διάστημα που θα σε ανεβάσει πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό στρες υπάρχει στα επαγγελματικά αυτό το διάστημα, δεδομένου αλλαγών που γίνονται στην εργασία σου! Θα τα καταφέρεις, ίσως όμως χρειαστεί να βγεις για λίγο από τις συνήθειες σου! Στα οικονομικά αναμένονται καλύτερες μέρες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ξεκινά μία εβδομάδα που παρουσιάζει πιο ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ζωή σου. Η δημιουργικότητά σου και η απόδοσή σου βρίσκουν περισσότερο γόνιμο έδαφος και οι κουβέντες σου εισακούονται καλύτερα από εκείνους στους οποίους απευθύνεσαι. Είναι καλή εποχή και για τα ερωτικά σου και κατάλληλη για την υλοποίηση σχεδίων. Ασχολήσου με το σπίτι, τακτοποίησε εκκρεμότητες, επισκεύασε ζημιές και τέλος, επανέλαβε μια ευχάριστη δραστηριότητα που σε ξεκούραζε στο παρελθόν. Αξιοποίησε τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτεις για να υπερασπιστείς το συμφέρον σου, προστάτεψε δικούς σου ανθρώπους από τα επαναλαμβανόμενα λάθη τους μιλώντας τους ουσιαστικά και πρακτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα αρχίζει να αναπτύσσεται το αίσθημα της οικειότητας και της ζεστασιάς στα αισθηματικά! Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις ότι σταθεροποιείται και ότι κάνεις σχέδια στο πλευρό του συντρόφου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα νέο πρόσωπο θα αγγίξει ξαφνικά, μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρες δημιουργικές και απρόβλεπτες στα επαγγελματικά αφού αυτό το διάστημα ευνοούνται και αλλαγές. Μία χαρά για ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, εξαιρετικά σημαντική είναι η εβδομάδα που ακολουθεί. Θα πρέπει να ελέγξεις καλύτερα το περιβάλλον σου και να αποδυναμώσεις τους αντιπάλους σου. Έχεις επίσης ευκαιρίες να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, να τακτοποιήσεις προς όφελός σου σχετικές εκκρεμότητες, ή να βρεις τον τρόπο να χρηματοδοτήσεις ένα σχέδιο σου. Ο παράγοντας της σύμπτωσης θα λειτουργήσει ευκολότερα για το συμφέρον σου και τα ερωτικά σου καλέσματα θα βρουν ικανοποιητικότερες ανταποκρίσεις. Πρόσεξε μόνο τις συναναστροφές σου και την παρόρμησή σου στην επίδειξη της δύναμής σου. Υποστήριξε δίκαια ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου και απόφυγε να πάρεις ρίσκα σε αβέβαιες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για φλερτ και τόνωση επικοινωνίας στα αισθηματικά. Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού και σταδιακά ανοίγονται πολύ όμορφες ευκαιρίες για να λάβεις χαρούμενα νέα στην αισθηματική σου ζωή. Αφήνεις περισσότερο χώρο για να μπει στην ζωή σου κάτι καινούργιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντίθεση Άρη – Ουρανού αυτή την εβδομάδα και θέλεις να τα βροντήξεις και να σηκωθείς να φύγεις από την δουλειά! Χαλάρωσε, μην επαναστατείς και αντιδράς γιατί δεν σε συμφέρει! Στα οικονομικά σου έρχονται ειδήσεις και έγγραφα που σε χαροποιούν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, μετά από αρκετές ταλαιπωρίες, η ερχόμενη εβδομάδα είναι ένα σημαντικό διάστημα για εσένα, τόσο από πλευράς βελτίωσης του αισθηματικού τομέα, όσο και σε ό,τι αφορά την υλοποίηση μιας ιδέας ή ενός χρόνια επιθυμίας σου. Αυτό που αυξάνει καθημερινά είναι η κίνηση στο στενό περιβάλλον σου και κάποια έξοδα παράστασης ή δημιουργικότητας. Εάν ασχολείσαι με την επικοινωνία, ίσως συναντήσεις κάποιες αρνητικές συμπεριφορές τις οποίες θα ήταν καλό να απαλύνεις. Οι πρώτες μέρες είναι πιο ευνοϊκές για τα σχέδιά σου, ενώ οι τελευταίες μπορεί να καταφέρουν να αποσπάσουν την προσοχή σου από ό,τι είχες προγραμματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σου, όμως μπορείς ακόμα να συντηρήσεις ένα όμορφο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή, ενώ … ξαφνικά νέα έκπληξη έρχονται και σκορπίζουν χαμόγελα και ικανοποιήσεις! Μία ξαφνική γνωριμία θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική τόνωση στα οικονομικά θα δεις από αυτή την εβδομάδα που περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού . Νέες συνεργασίες που μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο βοηθούν τον οικονομικό ανεφοδιασμό. Κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις θα κριθούν υπέρ σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτές οι μέρες κρύβουν ενδιαφέρον, αλλά μπορεί να αποδειχθούν και κουραστικές για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ. Μην πτοείσαι από αυτό και συνέχισε τις προσπάθειες που καταβάλλεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Κάποιες συνεργασίες μπορεί να αποδειχθούν ωφέλιμες, ενώ κάποιες συμφωνίες θα παραμείνουν ανενεργές. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύοντας την τύχη και τη γοητεία σου. Παραμένεις όμως προσγειωμένος και μην ξεπερνάς τα όρια, ούτε τα δικά σου, ούτε των άλλων. Αισθηματικά έχεις καλές στιγμές, αλλά θυμήσου ότι ο Άρης από τον Σκορπιό σου θέλει υπεύθυνους και όχι αιθεροβάμονες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο σου και επιτέλους έρχονται καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή! Μαγνητίζεις τους πάντες, έχεις τις κατακτήσεις σου και αναπτερώνεται η αυτοπεποίθησή σου! Μαζί και ο Ερμής από τον Τοξότη χαρίζουν έξτρα εξωστρέφεια και επικοινωνίες που θα κάνουν αίσθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας να υπολογίζεις ότι θα χρειαστεί να γίνουν κάποια έξτρα έξοδα τα οποία δεν είχες στο πρόγραμμα! Στα επαγγελματικά σου παίρνεις μία μορφή ανταμοιβής!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εποχή είναι κατάλληλη για μια ουσιαστική ανασυγκρότηση. Η περίοδος των γενεθλίων σου σε βρίσκει πιο ώριμο και με τον Άρη στο ζώδιό σου, έτοιμο να βάλεις στόχους και να διεκδικήσεις την αγάπη που τρέφεις φανερά ή μυστικά για έναν άνθρωπο. Κοινωνικά το διάστημα έχει ενδιαφέρον και μέσα από αυτό εξυπηρετούνται βλέψεις ή οι ανάγκες σου. Φρόντισε τα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες, ή καταφέρεσαι σε έναν έξυπνο συμβιβασμό. Ίσως αλλάξεις και κάποιες από τις καθημερινές σου συνήθειες, βάζοντας στοίχημα με τον ίδιο σου τον εαυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές ανατροπές έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα! Ο σύντροφός σου θέλει χώρο και χρόνο για τον εαυτό του ή αντιδρά και επαναστατεί ενάντια στην σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ένα νέο πρόσωπο – πολύ διαφορετικό από εσένα – σε προσεγγίζει με έναν τρόπο αλλόκοτο, αλλά σου αρέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σου και σε βοηθά από αυτή την εβδομάδα να σκεφτείς και να βρεις λύσεις ή να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους στα οικονομικά! Στα επαγγελματικά κάποιες συνεργασίες λήγουν απρόσμενα και άδοξα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και προωθεί ιδέες, συναναστροφές, μετακινήσεις, αλλαγές και πρακτικές διευθετήσεις. Μπορείς να καταφέρεις να αποκαταστήσεις μια αδικία του παρελθόντος, αλλά αν αυτό αφορά κάποια αισθηματική σχέση, καλό θα είναι να μην το επιχειρήσεις. Εστίασε σε κάτι νέο που σε περιτριγυρίζει και ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο σου για την ανάδειξη της προσωπικότητάς σου. Ο Άρης από τον Σκορπιό σου θέλει υποψιασμένο, απέναντι σε προτάσεις ή συμφωνίες που υπόσχονται πολλά και εύκολα. Το τέλος της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα μιας απόδρασης από την κουραστική καθημερινότητα του τελευταίου καιρού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό και ο Ερμής στο ζώδιο σου και εσύ θέλεις να το ρίξεις έξω … Βγαίνεις, διασκεδάζεις, γνωρίζεις νέους ανθρώπους αλλά γεννιούνται και νέες επιθυμίες. Βλέπεις κάπως επιπόλαια την αισθηματική σου ζωή ωστόσο! Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μη μεγαλοποιείς σκέψεις και συναισθήματα γιατί η επιπολαιότητα θα έχει το τίμημά της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκάναδαλα, παρασκήνια και ένα δυσάρεστο και αγχωτικό κλίμα κυριαρχεί στην δουλειά. Η τάση αυτή δεν σε επηρεάζει άμεσα, αλλά φορτίζει την ψυχολογία σου αρκετά! Στον οικονομικό τομέα έρχονται οφειλόμενα χρήματα και νιώθεις πιο ανάλαφρα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Σημαντική εποχή για εσένα. Παραμένει η ένταση στον τομέα των σχέσεων απλώς μπορείς καλύτερα να διαχειριστείς κάποιες εκκρεμότητες ή να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε ενέργεια που θα σε φέρει σε ρήξη με τους δικούς σου ή με τους συνεργάτες σου. Τέλος, δες καλοπροαίρετα τη ρουτίνα που συνεπάγονται συχνά οι καταστάσεις του επαγγελματικού τομέα. Κάποιοι βιάζονται να αλλάξουν τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία, αλλά κάποιοι συνεργάτες ή άλλοι παράγοντες αποφασίζουν να περιμένουν λίγο περισσότερο. Όσοι μπορείς να κινηθείς ανεξάρτητα, μπορείς να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες συζητήσεις στα αισθηματικά θα αναπτερώσουν το ηθικό σου και θα σου δώσουν ελπίδα! Η σχέση σου μπαίνει σε φάση αποκατάστασης, ενώ αν είσαι ελεύθερος κάποιο φλερτ από επαγγελματικό χώρο φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς στα επαγγελματικά σου και πέφτεις με τα μούτρα στο σχεδιασμό μίας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στον οικονομικό τομέα δεν έχεις μεγάλες μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υποχωρεί η όξυνση στις σχέσεις σου αλλά είναι φυσικό να παραμένει η κούραση και η πολυμέρεια στον εργασιακό τομέα. Θα σου δοθεί ωστόσο η ευκαιρία να κερδίσεις το χαμένο χρόνο του περασμένου διαστήματος και να κλείσεις χρεωστικούς λογαριασμούς και καθυστερημένες υποθέσεις. Μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τρίτους αρκεί να την αναζητήσεις. Αισθηματικά τα πράγματα είναι συμπαθητικά αλλά συχνά η επιδίωξή σου πέφτει στον αέρα. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό εξάπτει την ανάγκη σου για ανανέωση στα αισθηματικά! Είναι τώρα ο καιρός να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφο, να ζήσετε μία νέα περιπέτεια, να κάνετε ένα ταξιδάκι, ή να ενισχύσετε την επικοινωνία! Αν δεν έχεις σχέση, σε ιντριγκάρει ότι διαφορετικό από εσένα, ή άνθρωποι που μαζί τους υπάρχει μία δυσκολία για να μπορείτε να είστε μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές ανατροπές προβλέπονται αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά, όμως δεν χάνεις το κουράγιο σου, το πολεμάς και προσπαθείς, ενώ η στήριξη φίλων θα σταθεί πολύτιμη! Στον οικονομικό τομέα είσαι ίσα βάρκα – ίσα νερά!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, είσαι ίσως ο πιο ευνοημένος αυτού του διαστήματος και μπορείς και να έχεις αυτό που θέλεις και να χαίρεσαι αρκετά πράγματα στη ζωή σου. Φιλοσόφησε λίγο τις συνθήκες που επικρατούν και μάλλον κάποιες δεν σου αρέσουν. Απόφυγε να διασπαστείς από καταστάσεις άσχετες που παρεισφρύουν μέσα στο περιβάλλον σου και παραμένει κοντά σε ανθρώπους που σε αγαπούν και που σε καταλαβαίνουν. Στην εργασία θα χρειαστεί λίγο ακόμα αγώνας, ο οποίος πρέπει να είναι εύστοχος για να φέρει αποτελέσματα. Αισθηματικά μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου, ή τον άνθρωπο που σε αφορά, αλλά θυμήσου να είσαι συνεπής σε αυτά που υποστηρίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό έρχεται για να τονώσει τον αισθησιασμό και την λίμπιντο σου! Τι το καλύτερο από το να περάσεις καυτές νύχτες με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα, οι ευκαιρίες δίνονται. Αν δεν έχεις σχέση, ένα άτομο θα «τσιγκλήσει» το ερωτικό σου ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής από την κορυφή του ωροσκοπίου σου ανοίγει το μυαλό, τις ιδέες και τις κατευθύνσεις σου προς μία νέα επαγγελματική πορεία. Ευνοούνται επαγγελματικά ραντεβού ή και συμφωνητικά! Τα οικονομικά μπαίνουν σε ανθηρή φάση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ