Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/11 - 26/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Εβδομάδα 20-26 Νοεμβρίου ξεκινά με θετικές γωνίες εξάγωνου του Ήλιου και του Άρη από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, προσφέροντας ενδυνάμωση και αποκατάσταση σε οτιδήποτε νιώσαμε ότι το περασμένο διάστημα βρισκόταν υπό - κατάρρευση! 

Το πείσμα, η επιμονή, η μεθοδικότητα και το σθένος, θα είναι τα δυνατά όπλα για να ανασυγκροτήσουμε πολλά κομμάτια της ζωής μας. Στην συνέχεια της εβδομάδας ο Ήλιος και ο Άρης κάνουν το πέρασμα τους στο ζώδιο του Τοξότη, η αναμέτρησή τους με τον Κρόνο θα φέρει σκληρές δοκιμασίες, εμπόδια και πτώση ενέργειας σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού!


♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα η ρευστότητα των καταστάσεων θα δοκιμάσει λίγο την ψυχική σου ανοχή ενώ η πολυμέρεια της κοινωνικής σου ζωής θα σε κουράσει. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν από τα χέρια σου, αλλά κάποιες ανασφάλειες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Οι ερωτικές σου προσπάθειες έχουν αρκετό ποσοστό επιτυχίας, ενώ ακόμα πιο τυχερές διαφαίνονται οι επαγγελματικές σου προοπτικές. Μέσα σε όλα όμως, το πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου σκιάζει την καθημερινότητά σου. Προσέχετε σε οτιδήποτε γίνεται πηγή άγχους. Αναβάλε συναντήσεις που δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της το δικό σου ζώδιο η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ η αντίθεση της Αφροδίτης με το Χείρωνα μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπευθείς από καταστάσεις που στιγμάτισαν την ψυχή σου σε παρελθόντα χρόνο. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο Ήλιος και ο Άρης από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθούν στην εμβάθυνση των συναισθημάτων και στην καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τυχερός στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα βρεθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Κριός και έχεις γεννηθεί 18 με 20 Απριλίου. Να αναμένεις ανακούφιση από τη διεκπεραίωση μιας οφειλής αλλά και καλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. Από την Πέμπτη ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο και θα υπάρξουν κάποια προσωρινά εμπόδια σε σχέδια και σε συμφωνίες ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 21 με 22 Μαρτίου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, μέρες σου είναι καταναλωτικές, αρκετά κοινωνικές, και συχνά εριστικές στην επικοινωνία με τους δικούς σου. Επωφελήσου από ευκαιρίες ή την τύχη που θα έχεις, ακόμα και σε μικρή κλίμακα, που έχει στοχεύσει τις συνθήκες εργασίας σου αυτή την εποχή. Ένα συμμάζεμα εκκρεμοτήτων θα ήταν πολύ ωφέλιμο και θα σε βοηθούσε να κρατήσεις τον έλεγχο σε ότι σε αφορά. Απόφυγε γκρίνιες και μην πιέζετε ανθρώπους που δεν πρόκειται να ανταποκριθούν. Στον τομέα των ερωτικών, αρκέσου σε ό,τι καλό μπορεί να τύχει αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν έχεις σχέση, μην δοκιμάζεις τις αντοχές του συντρόφου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σημαντική έναρξη γίνεται στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 15 έως και 20 Μαΐου. Ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές για την πορεία μιας σχέσης η και για το άνοιγμα μιας νέας ερωτικής ιστορίας που έρχεται για να σου αλλάξει ολοσχερώς τη ζωή προς το καλύτερο. Πιθανά φλερτ δημιουργούνται αυτή την περίοδο σε χώρο εργασιακό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα αναμένεται να είναι πιεστική και περιοριστική στα οικονομικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 21 με 23 Απριλίου, από την Πέμπτη και μετά βρίσκεσαι μπλοκαρισμένος και πιεσμένος, ανησυχώντας για το αν θα καταφέρεις να βγάλεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας κινείται στο δικό σου ζώδιο προσφέροντας τύχη και προστασία σε όλους τους τομείς της ζωής σου επομένως θα τα καταφέρεις.


♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, συμπαθητική η περίοδος αυτή για σένα, αλλά πρόσεχε γιατί υπάρχουν αναστατώσεις και αιφνίδια οικονομικά προβλήματα. Εξοπλίσου με τα αντίδοτα που θα χρειαστείς τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικονομική σφαίρα. Αντιλαμβάνεσαι τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επωμίζεσαι στο περιβάλλον σου, και θα πρέπει να ανταποκριθείς με επιτυχία. Κινήσου διακριτικά στην ερωτική διεκδίκηση, παρουσίασε τον γοητευτικό σου εαυτό και έχε υπομονή εκεί που ψαρεύεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς έγκαιρα νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική ζώνη και αξιολόγησε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σου γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Δίδυμε αφού ο Ήλιος και ο Άρης παίρνουν στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο το δικό σου τον Τοξότη και σχηματίζουν τετράγωνο με τον Κρόνο. Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις και σκληρές δοκιμασίες ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 21 με 23 Μαΐου όπου καλείσαι να σφίξεις τα δόντια και να δεις αν μία σχέση έχει εντέλει την προοπτική που εσύ θα ήθελες ή θα πρέπει να την διακόψεις. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με μία παγερή συμπεριφορά από το άτομο που σε ενδιαφέρει και αυτό να είναι η αιτία που θα απογοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργασιακά σχέδια προχωρούν επιτυχώς ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 15 με 21 Ιουνίου όπου αυτή την εβδομάδα αναμένεται να λάβεις κάποια ανταμοιβή. Προσωρινό πάγωμα και στασιμότητα στα οικονομικά αλλά και στα επαγγελματικά έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Δίδυμος γεννημένος 21 με 25 Μαΐου.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, τα πράγματα αποκτούν μια αρμονία, παρόλο που η ρευστότητα των καταστάσεων συνεχίζεται. Έχεις την ανάλογη υπομονή, οπότε μην εκνευρίζεσαι και μην σκέφτεσαι το αρνητικό σενάριο. Εσύ που καταλαβαίνεις ότι όλα είναι ζήτημα μυαλού, μπορείς να ενεργοποιήσεις και την κατάλληλη συμπεριφορά. Σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, βέβαια, έχεις βάλει μία βασική τάξη και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αισθηματικά και οικογενειακά υπάρχουν πολλές ωραίες στιγμές. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι στις οικονομικές σου συναλλαγές και αγοραπωλησίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ευνοϊκό διάστημα για τα αισθηματικά σου συνεχίζεται και η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο και τον Άρη από το Σκορπιό να σχηματίζουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνοντας συναισθηματικό δέσιμο και εκπλήρωση σχεδίων για την προοπτική μιας σχέσης. Αρκετά πιο τυχερός στα αισθηματικά θα βρεθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι γεννημένος 20 με 22 Ιουλίου. Παράλληλα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού προσφέρει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με έναν έρωτα του παρελθόντος που κατέχει μία κεντρική θέση στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος και κούραση για τα επαγγελματικά αναμένεται από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε αφού ο Ήλιος και ο Άρης θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη και το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις αλλά αισθάνεσαι ότι μόνιμα μπαίνει κάποιο εμπόδιο στη μέση και καθυστερούν να τρέξουν όλα στους ρυθμούς που εσύ θα ήθελες. Τα οικονομικά του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνονται.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, το στενό περιβάλλον έχει βαλθεί να δοκιμάσει τα νεύρα σου και την ανοχή σου. Στο μεταξύ, υπόγειες κινήσεις τρίτων προσώπων φαίνεται να σε ενοχλούν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σου περίγυρο. Οι υποψίες σου για κάποιο παρασκήνιο δεν είναι καθόλου αβάσιμες. Κινήσου με τακτ, κάλυψε τις όποιες αδυναμίες επηρεάζουν τις σχέσεις σου και πράξε ανάλογα. Στο μεταξύ, η ερωτική σου ζωή ταλαντεύεται. Και μέσα σε όλα, λείπει το ρευστό από το πορτοφόλι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Άρης κάνουν το πέρασμα του στο ζώδιο του τοξότη και από αυτή τη θέση ενεργοποιούν την αισθηματική σου ζωή και μπαίνεις σε μία πιο χαρούμενη περίοδο! Τα φλερτ και οι ερωτικές ικανοποιήσεις αναμένεται να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Συνειδητοποιείς αυτή την εβδομάδα ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου μία παλιά ιστορία που εκμεταλλεύτηκε ή πίκρανε την καρδιά σου και να κοιτάξεις μπροστά δίνοντας περισσότερο χώρο για να μπει στη ζωή σου κάτι καινούργιο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά από προσωρινά εμπόδια που δημιουργήθηκαν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου έχει έρθει η στιγμή να δεις τις εξελίξεις να γίνονται πιο γρήγορες και να υπάρχει σχετική κινητικότητα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας λαμβάνεις ανακούφιση από μία επαγγελματική υπόθεση που ήταν σε εκκρεμότητα. Αρκετές ευθύνες στα οικονομικά έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ πού είσαι Λέοντας και έχεις γεννηθεί 23 με 25 Ιουλίου όπου αναμένεται να βάλεις κάποια όρια προκειμένου να κάνεις στη συνέχεια πιο χαλαρά Χριστούγεννα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, είναι η εποχή που πρέπει να είσαι ουσιαστικός στις επιδιώξεις σου. Ζητήματα θα προκύψουν στην επικοινωνία και θα διαπιστώσεις ότι δεν μιλάς την ίδια γλώσσα με τον απέναντί σου. Κάνε τον κόπο να επαναλάβεις μια προσπάθεια που δεν είχε τα αποτελέσματα που θέλατε. Η καθημερινότητα θα σε απασχολήσει σχετικά με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από έκτακτα περιστατικά. Οικονομικά, διατήρησε τον έλεγχο χωρίς να διακατέχεσαι από φόβους. Αισθηματικά, αν νιώθεις έλξη από κάποιον άνθρωπο, δώσε του τα περιθώρια που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στα αισθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά τυχερός στα αισθηματικά σου θα είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί 20 με 22 Σεπτεμβρίου όπου μέχρι την Τετάρτη γίνονται κάποιες συζητήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Ευνοούνται συναντήσεις, επίλυση παρεξηγήσεων και σταθεροποίηση. Εβδομάδα ερωτικών προκλήσεων θα έχεις εσύ που είσαι Παρθένος και έχεις γεννηθεί 24 με 26 Αυγούστου, από την Πέμπτη και έπειτα υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις που φέρνουν πάγωμα σε μία σταθερή σου σχέση. Είναι πολύ πιθανό εσύ να νιώσεις ότι παίρνεις ακύρωση από το άτομο που σε ενδιαφέρει προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου αναμένονται πολύ τυχερές μέρες αφού η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας περισσότερα έσοδα στο πορτοφόλι σου και νιώθεις ασφαλής. Ωστόσο είναι γεγονός ότι οι οικογενειακές απαιτήσεις αυξάνονται με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι να τρέξεις και να τα προλάβεις όλα. Στα επαγγελματικά ευνοούνται διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και νέες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν σε βάθος χρόνου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η Αφροδίτη κυριαρχεί στο ζώδιο σου φίλε μου Ζυγέ, και ό,τι προκύπτει αυτή την εβδομάδα αποτελεί έναν καλό οιωνό για το μέλλον. Απόλαυσε τα δώρα του πλανήτη, ενίσχυσε την ψυχική σου υγεία, δες ανθρώπους που σε αγαπούν και σε ανακουφίζουν, και κάνε ένα "ριστάρτ" (επανεκκίνηση) στις υποθέσεις που πιστεύεις ότι μπορούν να προχωρήσουν. Απλά απόφυγε να επιβαρυνθείς με περισσότερα από όσα μπορείς να διεκπεραιώσεις. Μέσα σε όλα, θα υπάρξουν κάποιοι αιφνιδιασμοί που θεωρούνται σύντομοι και αβλαβείς αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και το όμορφο κλίμα στα αισθηματικά συνεχίζει να υπάρχει, όμως μεγαλύτερη ρέντα στον έρωτα έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Ζυγός του δεύτερου δεκαημέρου. Δημιουργούνται όμορφες συνθήκες για να νιώσεις και πάλι ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη στο πλευρό του ανθρώπου που εσύ έχεις επιλέξει. Προσοχή σε διαφωνίες και σκληρά λόγια από την Πέμπτη και έπειτα εσύ που είσαι γεννημένος 23 με 25 Σεπτεμβρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία μεγάλη ικανοποίηση αναμένεται να λάβει στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 - 22 Οκτωβρίου. Προχωρούν επιτυχώς επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια και φεύγουν οι φόβοι σου. Στα επαγγελματικά να είσαι σε ετοιμότητα για εξελίξεις αλλά και για περισσότερο φόρτο εργασίας που θα σε πιέσει.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η περίοδος είναι δραστήρια, ενδιαφέρουσα, ενώ αρκετοί άνθρωποι και περιστάσεις κεντρίζουν την περιέργειά σου φίλε μου Σκορπιέ. Αξιοποίησε τον χρόνο αποφεύγοντας άσχετες συναναστροφές και περιττές δραστηριότητες που δεν εξυπηρετούν, αλλά προκαλούν καθυστέρηση. Κλείσε ασύμφορα μέτωπα, ξεπέρασε αδικίες που έχεις υποστεί, και μην σπαταλάς ενέργεια άσκοπα. Είναι περίοδος ανασυγκρότησης και όχι επίδειξης ισχύος. Ένας νέος άνθρωπος προβάλει στο περιβάλλον σου και αποσπά ευχάριστα την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συνάντηση του Ήλιου και του Άρη από το ζώδιό σου σε γεμίζουν με πάθος, ορμητικότητα και είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις το δικό σου αγώνα για να κατακτήσεις το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Μία ερωτική ιστορία συνεχίζει και κινείται κάτω από το πέπλο της μυστικότητας όμως λαμβάνεις ικανοποίηση και παίρνεις τις απαντήσεις που περίμενες να πάρεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία προκλητική περίοδο και τα οικονομικά σου αφού ο Ήλιος και ο Άρης κάνουν το πέρασμα του στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο και υπάρχει περιορισμός και μία πτώση στα έσοδα σου. Στα επαγγελματικά σου δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, υπερβαίνεις πολλές φορές τις δυνάμεις σου όμως θα καταφέρεις να υπερασπιστείς και να δικαιώσεις το αντικείμενο της απασχόλησης σου.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εποχή παραμένει ανήσυχη, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι ενδιαφέρουσα και να προκαλεί τη συμμετοχή σου στον περιβάλλοντα κόσμο και την αύξηση της παραγωγικότητάς σου. Αισθηματικά ευνοείσαι, αρκεί να μην φτάσεις σε υπερβολές. Έλεγξε αν ο ενθουσιασμός σου έχει αντίκρισμα πριν μπεις σε δρόμους που δεν γνωρίζεις. Οικονομικά πρέπει να παραμείνεις προνοητικός, όσο και αν φαίνεται να εξυπηρετείσαι από τις καταστάσεις ή από τρίτους. Ο από μηχανής θεός θα κάνει την εμφάνισή του εκεί που τον χρειάζεσαι περισσότερο, αλλά ετοιμάσου κι εσύ το έδαφος με τον τρόπο που ξέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σταδιακά παρατηρούμε να σχηματίζεται μία πολυαστρία στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Τοξότη. Είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις πρωτοβουλίες για κάθε τομέα της ζωής σου αλλά και για τα αισθηματικά σου, όμως η εβδομάδα αναμένεται να είναι λιγάκι σκληρή και απογοητευτική για σένα που έχεις γεννηθεί 23 με 25 Νοεμβρίου όπου υπάρχουν γεγονότα που σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι ότι μία παλιά ερωτική ιστορία δεν μπορεί να έχει το μέλλον που σχεδίαζες. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού προσφέρει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και φλερτ μέσα από το περιβάλλον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείνεις σημαντικές εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και λαμβάνεις και μία ικανοποίηση στα οικονομικά ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 με 21 Δεκεμβρίου. Ξεκίνα σταδιακά ένας αγώνας με εμποδίων για να ξεφύγεις από την επαγγελματική και την οικονομική στασιμότητα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Νέες εξελίξεις διαφαίνονται στον ορίζοντα στις οικονομικές και επαγγελματικές σου δραστηριότητες φίλε μου Αιγόκερε. Πρόβαλε δυνατότητες και ταλέντα και επίμεινε εκεί που πρέπει. Η καλή προετοιμασία θα είναι το διαβατήριό σου για το επόμενο στάδιο της καριέρας σου. Ένα προσωπικό σου ζήτημα όμως μπορεί να φρενάρει τις εξελίξεις και χρειάζεται προσοχή. Αισθηματικά υπάρχει αναστάτωση, αλλά είναι παροδική και όλα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σου. Κάποιες φορές, θα χρειαστείς να κάνεις σκόπιμες υποχωρήσεις για να υποχωρήσει η ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδυνάμωση σχέσεων έρχεται αυτή την εβδομάδα για σένα που είσαι αιγόκερως και έχεις γεννηθεί 17 με 19 Ιανουαρίου, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις μία ερωτική σου επιθυμία και να νιώσεις πιο δυνατός και σίγουρος. Μυστικές ερωτικές σκέψεις και ένα ασίγαστο – μυστικό ερωτικό πάθος αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ιδιαίτερα κοντά στις 22 με 24 Δεκεμβρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά και εσύ στα επαγγελματικά σου φίλε μου Αιγόκερε αναμένεται να σημειώσεις επιτυχίες αυτή την εβδομάδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις και έλκοντας κοντά σου ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου. Η εβδομάδα προσφέρεται για να κλείσουν οριστικά συμφωνητικά ή να διακοπούν συνεργασίες επειδή εσύ το έχεις επιλέξει, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 με 25 Δεκεμβρίου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα υπάρχει πολύ δουλειά, μεγαλύτερη κοινωνική έκθεση, και ευτυχώς σε σώζει το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι σου συμπαραστέκονται, ενώ μια ερωτική σχέση βελτιώνει την ατμόσφαιρα γύρω σου. Έλεγξε τη διαχείριση τόσο των αισθημάτων όσο και των χρημάτων σου. Προσπάθησε να μην πεις λόγια που θα ενοχλήσουν κάποιους χωρίς λόγο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου απέναντι σε προκλήσεις και μάθε να μην είσαι τόσο επιρρεπής στις εκκλήσεις για βοήθεια από άλλους. Οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μια συμφωνία όταν το ένστικτό σου προειδοποιεί διαφορετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα πηγαίνουν ναι μεν καλά, αλλά από πλευράς σου βάζεις και κάποια όρια γιατί φοβάσαι μην ξεφύγουν κάποιες καταστάσεις από τον έλεγχο σου και πληγωθείς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού προσφέρει αέρα ανανέωσης αλλά και μία ερωτική περιπέτεια που σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτεραιότητά σου για μία ακόμα εβδομάδα είναι η επαγγελματική σου καταξίωση και δίνεις τον καλύτερο δυνατό εαυτό σου προκειμένου να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους. Ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά και έχεις το σθένος να βάλεις δυναμικά μπροστά νέα σχέδια για την πορεία σου. Στα οικονομικά σου αναμένονται ισχυρές πιέσεις από την Πέμπτη και έπειτα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20 με 24 Ιανουαρίου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Παρατηρείται μεγάλη κίνηση γύρω σου φίλε μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα, και δέχεσαι τον καταιγισμό κοινωνικών υποχρεώσεων, αλλά και άλλων θεμάτων. Φρόντισε να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα με ωφέλιμες προτεραιότητες. Τα αισθηματικά σου απασχολούν περισσότερο από τα πρακτικά ζητήματα αυτήν την εποχή, και κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες σε άλλους τομείς χωρίς να επωφεληθείς. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς σου απασχολούν με διάφορους τρόπους. Προστάτεψε την προσωπική σου ζωή, απόφυγε καταστάσεις που σε φέρνουν άγχος, και κράτησε αποστάσεις από κρίσεις που σε μπερδεύουν χωρίς λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα που φέρουν την εκπλήρωση μιας μεγάλης προσδοκίας για τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 με 20 Μαρτίου. Μία φιλική σχέση μπορεί να παίρνει τώρα μία πιο ερωτική τροπή ή μία γνωριμία μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον μπορεί εν τέλει να έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα αισθηματική εξέλιξη. Από την Πέμπτη αναμένονται πιέσεις σημαντικές για την πορεία μιας μόνιμης σχέσης σου, αν έχεις γεννηθεί 20 με 22 Φεβρουαρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος και ο Άρης κάνουν την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και μαζί με τον Ερμή από το ίδιο ζώδιο στρέφουν ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου τα που αποτελούν τώρα τη βασική προτεραιότητα σου! Θέτεις στόχους και κάνεις τα αδύνατα – δυνατά για να ανελιχθείς. Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζουν ο Άρης και ο Ήλιος με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, δηλώνουν ότι στα επαγγελματικά θα υπάρξουν ισχυρά εμπόδια όπου θα χρειαστεί να σηκώσεις μανίκια και να εργαστείς σκληρά, πολύ παραπάνω αν είσαι γεννημένος μεταξύ 20 με 25 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ