Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/11 - 3/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μία νέα εποχή ξεκινά, σιγά – σιγά, εκείνη του χειμώνα. Αστρολογικά η ενέργεια αλλάζει και μας επηρεάζει διαφορετικά, ανάλογα με το ζώδιό μας, αλλά και το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο του καθενός μας. Με την είσοδο του Ηλίου στον Αιγόκερω στις 22 Δεκεμβρίου 2023, μας γεννάται η ανάγκη να ‘σοβαρευτούμε’ και να τακτοποιήσουμε την καθημερινότητά μας. Δεν μας ενδιαφέρει και τόσο πια το βραχυπρόθεσμο φλερτ, ενώ οι σύντροφοι που επιλέγουμε συμβάλλουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην κοινωνική μας άνοδο.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις πώς πρόκειται να επηρεάσει ο χειμώνας τα ερωτικά και την ψυχολογία σου, ανάλογα με το ζώδιό σου. Το χειμερινό ηλιοστάσιο διαρκεί ως και τις 20 Μαρτίου!

♈ Κριός

Γενικά

Χρειάζεται να πάρεις ριζικές αποφάσεις και να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές, και αν δεν το τολμήσεις εγκαίρως, η Πανσέληνος θα σε υποχρεώσει φίλε μου Δίδυμε. Τα επαγγελματικά σου θα περάσουν μία νέα περίοδο έντασης που οφείλεται κυρίως στον εκνευρισμό και την κούραση σου. Στο μεταξύ, γύρω σου επικρατεί σύγχυση, και είναι πιθανό να μεγαλώσει με παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα κυριαρχήσουν στο άμεσο περιβάλλον σου. Ο Άρης στον Τοξότη πλέον είναι δυνατό να ευνοήσει τη δημιουργία αντιθέσεων με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τη ψυχική σου ηρεμία και την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Zυγού και η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα φόρτε της πόσο μάλλον στο τέλος της εβδομάδας που σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προσοχή ωστόσο στα λόγια και στις συζητήσεις που θα έχεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μην τάζεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις πράξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πανσέληνος της εβδομάδας θα φέρει αρκετό επικοινωνιακό κομφούζιο στα επαγγελματικά σου όμως δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις κάποια επιπόλαιη απόφαση για να μην έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει αρκετά πιο συγκροτημένο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η Πανσέληνος ευνοεί ουσιαστικές αλλαγές στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου φίλε μου Ταύρε. Προσπάθησε να μην κάνεις τίποτα βιαστικά ή απερίσκεπτα, αλλά να υπολογίζεις τις συνέπειες των ενεργειών σου μακροπρόθεσμα. Φαίνεται ότι πρέπει να είσαι συνετός στα οικονομικά σου και να μη ρισκάρεις χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις ή δάνεια. Σύντομα, θα αναγκαστείς να αλλάξεις το ρυθμό της εργασίας σου, καθώς οι ευθύνες θα μεγαλώνουν μαζί με την πρόοδό σου. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική σχέση είναι από τα πιθανά που μπορεί να συμβούν τώρα κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κορυφώνονται κάποιες ξαφνικές ανατροπές των οποίων τα σημάδια σου δόθηκαν από τις 13 Νοεμβρίου. Έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να εφαρμόσεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την προοπτική μιας σχέσης είσαι περισσότερο εκρηκτικός από ότι συνήθως δεν λείπουν τα νεύρα και οι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δείξεις προσοχή στον οικονομικό τομέα δεδομένου ότι πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων που φέρνει αρκετά έξοδα από εκεί που δεν το περίμενες. Στα επαγγελματικά σου κάποιες συζητήσεις κρύβουν παγίδες, προσπάθησε να αποφύγεις την αμέλεια και την ασυνέπεια.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου δημιουργεί ψυχικό αναβρασμό, καθώς πρέπει να δεχθείς μια νέα πραγματικότητα για τον εαυτό και τα ενδιαφέροντά σου. Αυτό που είναι σημαντικό για τους περισσότερους από εσένα είναι να προσαρμοστείς στις αλλαγές που συμβαίνουν στον ερωτικό τομέα και να ορίσεις νέους στόχους στην αισθηματική σου ζωή. Μπορεί επίσης να χρειαστείς να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου για μια οικονομική σχέση που σε απασχολεί εδώ και καιρό και την έχεις αφήσει στην τύχη. Φαίνεται ιδιαίτερα προσεκτικός στις σπουδές σου ή σε νομικές υποθέσεις και προστάτεψε την υγεία σου από την υπερένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τελευταία εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία καλή πορεία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10 με 20 Ιουνίου. Η πανσέληνος του μήνα αναμένεται να φέρει αναταραχές σε μία σχέση σου και το ενδεχόμενο μιας απομάκρυνσης είναι πιθανό, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 21 με 23 Μαΐου. Κάποια ψέματα θα βγουν στη φόρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές κόντρες και αντιδικίες αναμένονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου. Κάποιο επαγγελματικό εμπόδιο εμφανίζεται τις επόμενες μέρες και νιώθεις αρκετά θυμωμένος από τη στάση και τη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών. Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε περίοδο που υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Έντονη και δημιουργική είναι η εβδομάδα της Πανσελήνου για σένα, καθώς οι αλλαγές στη ζωή σου σε αναστατώνουν, αλλά σε βοηθούν να πλησιάσεις περισσότερο τους στόχους σου. Είναι πολύ σημαντικό για τώρα να επιλέξεις σωστά και να μην αφήσεις να σε παρασύρουν και να σε αποδυναμώνουν καθημερινά, πρακτικά και οικογενειακά προβλήματα. Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά σου περνούν σχετική κρίση, αλλά οι προοπτικές είναι περισσότερο από καλές στο εγγύς μέλλον. Μην είσαι παρορμητικός ή εριστικός στον αισθηματικό σου χώρο, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα σε στεναχωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η όψη αυτή είναι ικανή να σε κάνει να βρίσκεσαι μες στην ζήλια και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Νιώθεις ότι η στάση και η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση, είναι κρυφή ή παρασκηνιακή. Προσπάθησε να μην πιέζεις τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι αρκετά φορτική και πιεστική για ζητήματα επαγγελματικά, με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων αναγκάζεσαι να εργαστείς για να κλείσεις τα σπασμένα άλλων. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σε βάζουν σε διαδικασία αμφιβολίας και ασφαλείας.

♌ Λέων

Γενικά

Επικοινωνιακή είναι η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας, η οποία θα σε ανακουφίσει, γεννώντας καινούριες ελπίδες και επιταχύνοντας την επίλυση των προβλημάτων σου. Προς το παρόν, φίλε μου Λέοντα προσπάθησε να αποφύγεις διαφωνίες με τους δικούς σου ανθρώπους, δείξε προνοητικότητα αλλά κα μία πιο συντηρητική στάση στα οικονομικά σου, και απόφυγε να αναλάβεις υποχρεώσεις που θα σε δυσκολέψουν αργότερα. Στο μεταξύ, μην πανικοβληθείς αν μια ερωτική συνάντηση που περίμενες αναβληθεί ή ματαιωθεί. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες αρκεί να ενισχύσεις την υπομονή και τη στρατηγική σου. Κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σου ή τη συμπαράστασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι σε περίοδο εγρήγορσης στα ερωτικά σου όμως βιάζεσαι να δεις εδώ και τώρα τις εξελίξεις που θες. Προσπάθησε να μην επηρεαστεί η γνώμη σου από τις συμβουλές φίλων ή ανθρώπων που με τον τρόπο τους προσπαθούν να σε απομακρύνουν από ένα πρόσωπο στα αισθηματικά σου. Η συμβουλή τους δεν είναι η σωστή, γιατί γνωρίζουν την μία όψη του νομίσματος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει λέει μία παλιά παροιμία την οποία πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά! Πολλοί θα προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν και να σε μπερδέψουν στην δουλειά. Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα προσοχή στα οικονομικά ξεγελάσματα, μην παρασύρεσαι και σε άσκοπες αγορές.

♍ Παρθένος

Γενικά

Θετικά αξιολογείται η Πανσέληνος και θα σου δείξει ότι τελειώνουν σύντομα οι οικονομικές σου δυσκολίες, κάτι που θα αλλάξει την ψυχική σου διάθεση και θα σε κάνει να αναζητήσεις καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες. Αυτά θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά σου. Μην αφήνεσαι στα άγχη σου και μην είσαι ανυπόμονος ή παρορμητικός στις αντιδράσεις σου. Διδαχθείτε από τα λάθη σου και κάνε σωστές επιλογές στις δραστηριότητες και στους στόχους σου. Ερωτικά, η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη, όχι όμως ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα βρίσκεσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα διχασμένος και νιώθεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση ψεύδεται ή κρατάει κάποιες αποστάσεις από εσένα διατηρώντας κάποια μυστικά. Κράτα μικρό καλάθι σε ότι σου λέει, προσπάθησε ωστόσο να μην κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι έκρυθμη για τα επαγγελματικά σου αφού σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων που προκαλεί γεγονότα που σε φέρνουν σε κόντρα και αντιδικία με συνεργάτες ή με τον προϊστάμενο στη δουλειά. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και θυμήσου ότι το διάστημα είναι ακατάλληλο για να πάρεις μία καθοριστική απόφαση.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αποφεύγεις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αποφασίζεις να δεχτείς και να αντιμετωπίσεις σωστά μία αλλαγή που έχει γίνει στη ζωή σου. Δεν αφήνεις τους άλλους να σε δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη στιγμή που ανοίγονται μπροστά σου καινούριοι δρόμοι. Η Πανσέληνος τονίζει τη γοητεία σου και την επικοινωνιακή σου δυνατότητα. Με τον λόγο μπορείς να επιτύχεις όσα προσπαθείς από καιρό. Για πολλούς, αρχίζει μία καινούρια περίοδος ζωής με γεγονότα που ετοιμάζονταν από καιρό, ακόμη και αν δεν τα ήθελες ή δεν μπορούσες να τα δεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό πάθος έρχεται αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος φαίνεται ότι σε εξιτάρει και δεν μπορείς να δεις κάποιες καταστάσεις λογικά και ρεαλιστικά. Το «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» είναι μία έκφραση που ταιριάζει γάντι στην αισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα. Στόχος σου ως το κλείσιμο της χρονιάς θα πρέπει να είναι να δώσεις τέλος σε οτιδήποτε τοξικό που σου στερεί την αρμονία της συντροφικότητας και της ζεστασιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα σου φορτώνουν με πολλές επαγγελματικές ευθύνες και τα λες έξω από τα δόντια γιατί κουράστηκες να είσαι το καλό παιδί που σκύβει το κεφάλι και λέει σε όλα «ναι»! Στα οικονομικά προβλέπεται κάποιο καλό οικονομικό κέρδος ως το τέλος της εβδομάδας!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία προσεκτική και συνετή τακτική στον ερωτικό τομέα θα ήταν σκόπιμη αυτή την εβδομάδα. Σου χρειάζεται για καινούριες επιδιώξεις και αισθηματικά σχέδια. Η Πανσέληνος σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις επιθυμίες αλλά και σχετικές δυνατότητες. Η υπερβολή δεν είναι καλός σύμβουλος, ούτε και η κριτική στάση απέναντι σε ότι δεν σε ικανοποιεί, ή δεν σε ταιριάζει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από εστίες έντασης, ή να ξεχάσεις αυτά που σε ενοχλούν. Τα νέα κεφάλαια της ζωής σου θα ανοίξουν σύντομα και διαδοχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά σκάνδαλα και αποκαλύψεις έρχονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Πολύ πιθανό όμως είναι να σε τρώει και το σαράκι για μία ερωτική ιστορία που σου έχει μείνει απωθημένο. Προσπάθησε να μην τρως κολλήματα στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, γιατί με αυτό τον τρόπο αδικείς τον εαυτό σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος για τα οικονομικά έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ και είναι λογικό γιατί η πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει αρκετά έξοδα τα οποία σου στερούν την ανεμελιά. Οι επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια και συμφωνίες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η Πανσέληνος στο απέναντί σου ζώδιο των Διδύμων σε θέλει πολυάσχολο αυτή την εβδομάδα φίλε Τοξότη. Τονίζει τη δημιουργικότητα, αλλά και την ικανότητά σου να βρίσκεις λύσεις. Οι άλλοι θα καταφύγουν στη βοήθειά σου, αλλά θα πρέπει να περιφρουρήσεις τον ιδιωτικό σου χώρο. Προτάσεις για ταξίδια και μετακινήσεις θα δεχτείς οι περισσότεροι, αλλά μην αποφασίζεις παρορμητικά. Αυτό που είναι επίσης σημαντικό να προωθηθεί αυτό τον καιρό είναι τα οικονομικά σου. Ουσιαστικά, αρχίζει τώρα μία περίοδος αισθηματικών αναζητήσεων για τους αδέσμευτους, καθώς και ένα διάστημα για τους παντρεμένους που ο γάμος τους έχει όλες τις καλές προοπτικές να ανανεωθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να μη δίνεις λάθος δικαιώματα για να μην υπάρξουν μπερδέματα εξαιτίας της δικής σου αμέλειας είτε ακόμα και της επιπολαιότητας. Με το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους ιχθείς λες πολλά, αλλά δύσκολα μπορείς να τα κάνεις πράξη και αυτό θα είναι κάτι που θα δυσαρεστήσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται στα μαχαίρια αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων. Προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις με τα άτομα πού είσαι σε κοινό επαγγελματικό χώρο. Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σου δίνει το δικαίωμα να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, να απαλλαγείς από ανούσιες δεσμεύσεις και, γενικότερα, να αλλάξεις πολλά από όσα σε ενοχλούν. Ξεκίνα τώρα τις νέες σου δραστηριότητες, είτε αυτές είναι επιμορφωτικές, είτε συνέχεια των όσων αφήνεις ημιτελείς στο παρελθόν. Φρόντισε τη δουλειά σου και φιλοσόφησε τις αλλαγές στις κάθε είδους σχέσεις σου. Αισθηματικά, μη βιάζεσαι στις επιδιώξεις σου, αλλά και μην εγκαταλείπεσαι. Οικονομικά θα χρειαστείς να αγωνιστείς για να υπερασπιστείς το συμφέρον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Δεκέμβριος ξεκίνα με πολύ έντονο ερωτισμό, πάθος και την ανάγκη σου να κυριαρχήσεις και να πετύχεις αυτό που θέλεις επιβάλλοντας τους όρους και τους κανόνες σου. Μην πιέζεις τόσο πολύ το σύντροφό σου με τα πρέπει της λογικής. Αν είσαι σε μοναχική περίοδο θα πρέπει να επανεξετάσεις το τι ακριβώς ζητάς. Είναι πολύ πιθανό να δίνεις ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό το οποίο αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό άγχος θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε κάποια σχέδια ή σε κάποιες απαντήσεις που περίμενες να έχουν εξέλιξη. Για τον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι αρκετά στάσιμη.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εβδομάδα της Πανσελήνου για σένα φίλε μου Υδροχόε. Μπορείς να ξεπεράσεις εμπόδια στην εργασία, να κάνεις ρεαλιστικές προτάσεις σε αγορές και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός σημαντικού ανθρώπου του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη εξακολουθεί την πορεία της στο Ζυγό με θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις αυξημένη γοητεία και μπορείς πιο εύκολα να εντυπωσιάσεις. Όσοι έχουν σχέση, ξεπερνούν σκοπέλους και πείθουν για τις καλές προθέσεις τους, αρκεί να μπείτε λίγο και στη θέση του συντρόφου σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία αισθηματική πρόκληση ή δοκιμασία έρχεται αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων. Εκεί που βρισκόσουν σε περίοδο ενθουσιασμού μαζεύεσαι ε γιατί διακρίνεις ότι το άτομο που σε είχε συναρπάσει δεν πληροί τις προδιαγραφές για να είστε μαζί. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο σκληρός με το ταίρι σου ιδιαίτερα αν είσαι σε ένα μόνιμο δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις κάποιες απαντήσεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες όμως καθυστερούν να έρθουν. Στον οικονομικό τομέα παρασύρεσαι σε έξοδα και στη συνέχεια θα βρεθείς αρκετά μπλοκαρισμένος, για το λόγο αυτό οφείλεις να βάλεις μέτρο.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Επαγγελματικά αλλά και ψυχολογικά, οι συνθήκες αλλάζουν και οι αλλαγές που επιβάλλονται σε έναν τομέα, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους άλλους. Η εβδομάδα της Πανσελήνου σε βοηθά φίλε μου Ιχθύ να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου και να πάρεις σχετικές πρωτοβουλίες. Αν σε προβληματίζουν κάποιες καθυστερήσεις, ερευνήστε για ποιο λόγο δεν ολοκληρώνονται οι σχετικές υποθέσεις σου και άλλαξε την τακτική σου. Αισθηματικά, υπάρχει ένταση η οποία θα εξανεμιστεί κατά τη διάρκεια του χρόνου, και για αυτό δεν χρειάζεται να καταλήγεις σε συμπεράσματα που μπορεί να ανατραπούν και δεν θα αφήσουν αποτύπωμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση αυτή την εβδομάδα γιατί η πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σε επηρεάζει στενά. Παίρνεις κάποιες καταστάσεις πολύ σοβαρά πικραίνεσαι θίγεσαι παρεξηγείσαι και βάζεις αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση. Μην τεντώνεις το λουρί αν δεν θες να περάσεις μοναχικά Χριστούγεννα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό όμως έχεις αρκετή ανησυχία αν οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο. Για την ώρα θα βιώσεις μία προσωρινή στασιμότητα η οποία δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει! Στον οικονομικό τομέα στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται ένα σημαντικό κέρδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ