Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόταση για Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με παραδοσιακές συνταγές της Βέροιας - Τι δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Σεφ Γιάννης Σαμούκας

Τη διπλωματία της γαστρονομίας, προωθεί ο Δήμος Βέροιας, για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τοπικής κουζίνας και την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού του τόπου. Η Γαστροδιπλωματία έχει σκοπό την εξωστρέφεια των παραγωγικών μονάδων της περιοχής σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, δηλώνει στην ΕΡΤ3 ο σεφ Γιάννης Σαμούκας.

Μεγάλοι δήμοι της Ευρώπης έχουν αναδειχθεί μέσω της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων. Σε αυτή την πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση για τον προσδιορισμό της τοπικής γαστρονομίας και την ένταξη τοπικών εδεσμάτων και προϊόντων στις τοπικές επιχειρήσεις. 

Η διπλωματία της γαστρονομίας του Δήμου Βέροιας έχει ως στόχο να αξιοποιήσει την δυνατότητα της τοπικής κουζίνας, για να ενισχύσει την πολιτισμική ιδιαιτερότητα του τόπου, όπως υπογραμμίζει ο κ. Σαμούκας.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΡΑ!!!! Το καλύτερο παιδί με το μοναδικά καλύτερο μαγαζί και επίσης Τιμή μας Μεγάλη για τον τόπο μας!!!
    Συνέχισε έτσι man μου! Το "12Γράδα" και ο Γιάννης πρέπει να πάρουν 1212 αστέρια Michelin και έχουν από πολύ παλιά... κατακτήσει την ψυχή μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ