Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα το Σέλι;


48 μέρες μακρυά από τα Χριστούγεννα του 2023 και, αν και ο καιρός ακόμα δεν βοηθάει, ο εορταστικός προγραμματισμός για κάποιους έχει ξεκινήσει. Ειδικά σε περιοχές που βασίζονται στον χειμερινό τουρισμό ή φημίζονται για τους εντυπωσιακούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς, τα συνεργεία έχουν πιάσει ήδη δουλειά.

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ζει αυτές τις ημέρες και το Σέλι, που όπως μάθαμε, σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει και η προώθηση της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας, μιας σειράς εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους που θα διοργανωθούν σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Τουριστικό Όμιλο Σελίου.



Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, στο γραφικό μας Σέλι θα ανέβει τα Χριστούγεννα και η εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο Χωριό», για να αφιερώσει ένα επεισόδιο της εκπομπής στο γραφικό μας χωριό, που από ότι μαθαίνουμε, θα είναι μαγικά στολισμένο!


Πέρα από το εντυπωσιακό δέντρο στην πλατεία του Σελίου που μάγεψε πέρυσι κατοίκους και επισκέπτες, την φάτνη και τα λαμπιόνια, φέτος υπάρχει προγραμματισμός για επέκταση του εορταστικού φωτισμού, που θα κάνει το Σέλι ακόμα πιο μαγευτικό, με τις χειμερινές, εορταστικές εικόνες να ταξιδεύουν με κάθε τρόπο σε όλη την Ελλάδα.

Αν βοηθήσει και ο καιρός και δούμε και χιόνια, τότε σίγουρα θα δούμε το Σέλι στη λίστα με τους ομορφότερους χειμερινούς ορεινούς προορισμούς στην Ελλάδα για να γράφει και ο veriotis.gr, «Παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος προορισμός, μόλις 20 λεπτά από τη Βέροια»!

9 σχόλια:

  1. δεν σας φτανει η αρπαχτη που κανετε τον 15αυγουστο βρε απατεωνες βλαχοι.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσες οχιες καταπιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να πιστεύω να γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα και να καεί το χωριό αυτό για να ησυχάσουμε από ορισμένους επώνυμους βαρυποινίτες βλάχους που διαμένουν περιστασιακά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι Σελι να βιώσουμε χειμωνα και γιορτες....γιατι στον καμπο εχουμε μονο καλοκαιρι....με υγρασία και κουνούπια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ