Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια και Βεργίνα ιδανικοί προορισμοί για πολιτιστικούς επισκέπτες

Πρώτη Κυριακή του μήνα και η ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους γέμισε το Μουσείο της Βεργίνας δήλωσε η ξεναγός Αγγελική Γιαννάκη στην ΕΡΤ3. 

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα επίσης να επισκεφθούν και το Πολυκεντρικό Μουσείο αλλά και τις πόλεις της Βέροιας και της Νάουσας. Στη Βέροια έχουμε δύο διατηρητέες συνοικίες την Εβραϊκή και την Κυριώτισσα αλλά και το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και πλήθος άλλων εκκλησιών, πρόσθεσε.


8 σχόλια:

  1. Οι χιλιάδες επισκέπτες της Βεργίνας έρχονται και στη Βέροια. τι στο καλό εγω τυφλός είμαι και δεν τους βλέπω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 18ευρώ το εισιτήριο που τα αρχαία είναι κληρονομιά μας και εγώ γεμάτα τα βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες επισκεφθηκαμε την Βεργίνα, είχε πράγματι πολύ κόσμο ΑΛΛΑ το χωριό είναι σε μαυρα χαλια. Έχει λακουβες απο εργα παντου. Κοντέψαμε να αφήσουμε το μισό αυτοκίνητο στο δρόμο. Ούτε καν πεζοι δεν μπορείς να περματήσεις στη Βεργίνα. Ποιός το βλέπει αυτό? Δήμος? Περιφέρεια? Αρχαιολογία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολλά αγριογούρουνα κυκλοφορούν το βράδυ

      Διαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχα............. το αλλο με τον Τοτο δεν μας ειπε !!!!!!!!!! Μας επνιξε η αναπτυξη της Βεργινας !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν ανοίξουν ή αρχαίες εκκλησίες τι να δουν η τουρίστες. Ακόμα και αυτές που ανοίγουν για την ονομαστική γιορτή τους μόλις τελειώσει η λειτουργία αμέσως της κλείνουν. Θα μπορούσαν να είναι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι ανοιχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχονται οι τουρίστες να δούνε την τεράστια ιστορία μας και την κατάντια του σήμερα με λακούβες και σκουπίδια παντού την εποχή του μεγάλου Αλεξάνδρου καλύτερους δρόμους είχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ