Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αχ, αυτή η Βέροια» έγινε και τραγούδι!

Δεν την λες και πολυτραγουδισμένη την Βέροια. Πέρα από τα παραδοσιακά της δηλαδή και το γνωστό άσμα του Νίκου Ζιώγαλα, δεν θα βρεις και πολύ υλικό στο διαδίκτυο με τραγούδια που υμνούν ή έστω αναφέρονται στην πόλη μας.

Ε, από χθες κυκλοφορεί και ένα ακόμα τραγουδάκι αφιερωμένο στην πρωτεύσουσα της Ημαθίας. Δημιουργός του, ο μουσικός και στιχουργός με καταγωγή από τη Βέροια Στέφανος Γανόπουλος, που τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα κανάλι στο Tik Tok και ανεβάζει χιουμοστιστικά βιντεάκια, κυρίως τραγουδάκια, με δικούς του στίχους και μουσική, με πλούσια θεματολογία, για κάθε περίσταση και όνομα.

Το τελευταίο του βίντεο είναι αφιερωμένο στη Βέροια. Στην πόλη που εκτός από το ρεβανί και τα ροδάκινα όπως λέει, φημίζεται και για τις Βεροιώτισσες, που μάλλον μια από αυτές του έκλεψαν την καρδιά (εκτός αν το τραγούδι ήταν παραγγελιά) και τον έκαναν να... στρίψει στην Εγνατία δεξιά.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Είναι καταπληκτικός ο Στεφανος!! Αξίζει να ακούσετε όλα τα τραγούδια του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε στιχουργουs με αξια απο την βεροια που γραφουν τραγοουδια με ουσια Εσειs αρκειστε στα παιδικοχαρουμενα Αντι να προωθησετε τα παιδια σασ τα τρωτε Καλη σασ ορεξη Μπραβο Κ Στεφανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ