Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαριά ήττα της Βέροιας στην Δράμα με 4-1

Η νίκη με τη Μηχανιώνα αποτελεί ήδη παρελθόν, με τη Βέροια να δείχνει ξανά το κακό της πρόσωπο και “με κατεβασμένα χέρια” να γνωρίζει την ήττα με 4-1 από τη Δόξα Δράμας για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η Δόξα Δράμας ήταν πιο δραστήρια επιθετικά στο ξεκίνημα του αγώνα και μάλιστα κατάφερε από πολύ νωρίς να προηγηθεί, με τον Κόντο να εκτελεί εύστοχα μακρινό φάουλ στο 8ο λεπτό για το 1-0.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρηση στο sportsfan.gr

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και πλησίασαν αρκετές φορές τα καρέ της Βέροιας, με κορυφαία στιγμή το τετ-α-τετ του Χατζηδημητρίου στο 12′, το οποίο απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Βάντσης.

Η πρώτη απειλητική στιγμή της Βέροιας ήρθε στο 21ο λεπτό με μια εκτέλεση φάουλ από τα 30 περίπου μέτρα, η οποία έφερε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο δυνατός άνεμος παραλίγο να ξεγελάσει τον Μπεζυρτζή.

Ακόμη μια πολύ μεγάλη στιγμή είχε η Δόξα Δράμας στο 23′, με τον Κόντο να εκμεταλλεύεται την σύγχυση της βεροιώτικης άμυνας και να εκτελεί από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο βρήκε μπροστά του τέσσερα κορμιά και δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Ό,τι δεν έκανε ο Κόντος στο 23′, το πέτυχε ο Χατζηδημητρίου στο 25′, ο οποίος αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε αποτελεσματικά την αναμπουμπούλα στην άμυνα της Βέροιας και πέτυχε το 2-0 για τη Δόξα.

Ξανά με φάουλ από μακρινή απόσταση απείλησε η Βέροια, με τον Κουτσούκη στο 34′ να εκτελεί από τα 25 μέτρα, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τη μάζεψε χωρίς να ανησυχήσει.

Η επόμενη τελική ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους στο 40′, με ένα φιλόδοξο σουτ του Περσίδη, το οποίο έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Βάντση.

Δύο λεπτά αργότερα είχε την στιγμή της η Βέροια, με τον Λαφάρα να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσούκη και να την στέλνει στην αγκαλιά του Μπεζυρτζή.

Το 2-0 ήταν το σκορ που ακολούθησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά και είχαν δύο πολύ μεγάλες στιγμές, πρώτα με τετ-α-τετ του Μπλιου στο 48′, το οποίο έστειλε σε κόρνερ ο Βάντσης, ενώ στην εκτέλεση ο Παπαϊωάννου δεν κατάφερε να την σπρώξει αποτελεσματικά με το κεφάλι στα δίχτυα.

Η Βέροια σταδιακά ισορρόπησε και στη συνέχεια κατάφερε να πάρει τον έλεγχο αναζητώντας χώρους στην επίθεση, ωστόσο σε μια ανύποπτη φάση, η άμυνα της Βέροιας έμεινε ψηλά, ο Χατζηδημητρίου πήρε την μπάλα μόνος του και κρεμώντας τον Βάντση, ο οποίος επιχείρησε να βγει, σημείωσε το 3-0 στο 68′.

Ο Χατζηδημητρίου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής βγαίνοντας για ακόμη μια φορά σε τετ-α-τετ από διαγώνια θέση σημειώνοντας το 4-0 στο 74′ με προσωπικό χατ-τρικ, ενώ δύο λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να πετύχει ακόμη ένα γκολ, εκτελώντας από το ύψος του πέναλτι και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Βέροια άργησε να αντιδράσει πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής στο 78′, με τον Μελικιώτη με ένα ψιλοκρεμαστό να σημειώνει το 4-1, το οποίο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις στη συνέχεια ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Δόξα Δράμας (ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ):
ΜΠΕΖΥΡΤΖΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 81′), ΜΠΡΑΤΣΙΑΝΗ (ΡΟΥΤΣΗΣ 65′), ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΜΠΛΙΟΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 76′), ΠΕΡΣΙΔΗΣ (ΑΤΑΝΑΣΟΦ 65′), ΚΟΝΤΟΣ (ΠΙΤΣΟΛΗΣ 76′).

ΝΠΣ Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΒΑΝΤΣΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΣΚΟΥΚΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ 81′), ΚΕΤΟΓΛΟΥ (ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ 72′), ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ (ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ 81′), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 72′), ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΛΑΦΑΡΑΣ (ΤΟΥΦΑΣ 46′).

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ