Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημαντικές επαφές για το βαμβάκι στην Ημαθία

Εντείνονται διαρκώς οι επαφές και οι συνεργασίες με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του ημαθιώτικου βαμβακιού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ταξινόμησης και Ελέγχου Ποιότητας Βάμβακος, κ. Μωχάμεντ Νταράουσε επισκέφθηκε τον ΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ «Αλέξανδρος» όπου συνάντησε το πρόεδρο του Συνεταιρισμού και μέλος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Βάμβακος, κ.Νταούκα Στέφανο. Τον κ.Νταράουσε συνόδευε ο Γιώργος Πεχλιβανίδης, προϊστάμενος του τμήματος Συστημάτων Ποιότητας της NOVACERT ΕΠΕ, εταιρεία που αναπτύσσει πρωτόκολλα ποιότητας που δίνουν προστιθέμενη αξία στους βαμβακοπαραγωγούς και τα εκκοκκιστήρια που συμμετέχουν.


1 σχόλιο:

  1. Ναι ρε 3 λεπτά η πιστοποίηση βρε ξανά στεγνό ούτε καν..αν δεν δώσετε 10 λεπτά για να πάρετε πιστοποιημένο βαμβάκι...όχι θα χάνουμε την υγρασία...άσε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ