Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο μ' έναν νεκρό έξω από την Θεσσαλονίκη

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, σημειώθηκε ένα τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη που στοίχισε τη ζωή ενός άνδρα. Το συμβάν έγινε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών και συγκεκριμένα στην έξοδο για Σίνδο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Αμέσως στο μοιραίο σημείο κατέφτασαν κλιμάκια του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικές δυνάμεις και η Ελληνική Αστυνομία. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απαιτούσε τη συμμετοχή έξι στελεχών και δύο οχημάτων για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού. Παρά τις άμεσες προσπάθειες διάσωσης, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια του ατυχήματος. Η περιοχή έχει πληγεί από το πένθος, ενώ οι οικείοι του θύματος βρίσκονται υπό το βάρος της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου.

Δείτε φωτογραφίες από το thesstoday.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ