Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τούμπαρε αυτοκίνητο λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη - Στο νοσοκομείο η οδηγός

Ο τραυματισμός μίας γυναίκας ήταν το αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Μουδανιών-Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, όχημα εξετράπη της πορείας του στο ύψος του Mediterranean Cosmos, στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί η οδηγός.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τη γυναίκα σε εφημερεύον νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς βαριά τραύματα, ενώ στον απεγκλωβισμό της συμμετείχε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

6 σχόλια:

  1. Γινεκα οδιγος τη περημενης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά στην κοπέλα. Να αναλογιστούμε όλοι αυτά τα καζάνια που βράζουν και τα καταναλώνουν νέοι ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες πως οδηγούν και βγαίνουν στους δρόμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριακη βραδυ χωρις κινηση πως γινεται να τουμπαρε ελα χριστε και παναγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρηση κινητου τηλεφωνου, επηρεια αλκοολ, ελλειψη συγκεντρωσης. Αυτα τα ενδεχομενα βαζω. Οσοι πηρατε το διπλωμα προσφατα μην κανετε μεγαλες αποστασεις. Καντε εξασκηση εντος πολης για να παρετε τον αερα. Ξερουμε οτι ο απειρος οδηγος κουραζεται πιο ευκολα απο τον εμπειρο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ