Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον «τσίμπησαν» με κλεμμένο ΙΧ από την Ημαθία στην Εγνατία

Συνελήφθη την 06-11-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας ημεδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 04-11-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Ημαθίας, ενώ όπως διαπιστώθηκε έφερε και πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος. 

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

2 σχόλια:

  1. Ζουμε σε ενα κρατος τσιρκο.

    Σε ενα παρκινγκ της σειράς να πας με το αυτοκίνητο σου, έχει κάμερα που καταγράφει αυτόματα την πινακίδα κυκλοφορίας στην κάρτα που πληρώνεις .
    Η Ελληνικη αστυνομία δεν εχει την υψηλή αυτή τεχνολογία στον πιο κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Ελλάδος που κατευθύνονται τα μισα κλεμμένα αυτοκίνητα για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες.

    Πόσα ΕΣΠΑ χρειάζονται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που υπαρχει η εφαρμογη gov.gr. Θα ελεγχουμε πινακιδες καθε υποπτου οχηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ