Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο του «Πορεία Φωτός, Ν.-Γ. Πεντζίκης» παρουσίασε στη Βέροια ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Future Library σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Αθανασίου Αλτιντζή, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, την παρουσίαση του Βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Πορφυρίου, Καθηγούμενου Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Βέροιας, «Πορεία Φωτός, Ν.-Γ. Πεντζίκης».

Για το βιβλίο, αλλά και γενικότερα για τον Νικόλαο-Γαβριήλ ως άνθρωπο, μίλησαν κατά σειρά ο συγγραφέας Γιάννης Καισαρίδης, η ζωγράφος Άννα Καζαντζίδου, ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούκος και ο συγγραφέας του εν λόγω βιβλίου, Αρχιμανδρίτης Πορφύριος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Γιάννης Τροχόπουλος.

Την παρουσίαση του βιβλίου τίμησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Συρμούλα Τζήμα, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, η Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Ημαθίας Λίνα Τουπεκτσή, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Δημήτρης Πυρινός κ.α.

Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε δεξίωση συνοδεία κρασιού και νηστίσιμων εδεσμάτων της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ