Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το φρούτο της Ανατολής που ευδοκιμεί στην Ημαθία - Τι δήλωσε ο Τάσος Χαλκίδης

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ 3 φιλοξενήθηκε ο Τάσος Χαλκίδης. Ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας μίλησε για την παραγωγή του λωτού που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια στον κάμπο της Ημαθίας.


Τόνισε πως είναι μια συμπληρωματική παραγωγή, όσων αγροτών ασχολούνται με τα ροδάκινα. Ανέφερε πως το κόστος παραγωγής είναι μικρό, μιας και δεν χρειάζονται πολλά ραντίσματα, παρά μόνο κλάδεμα και μάζεμα. Δίνει καρπό μετά από τρία χρόνια και είναι πολύ γευστικό αντιοξειδωτικό φρούτο. Όσον αφορά την τιμή του, ο κ. Χαλκίδης είπε πως διατίθεται στα 40-45 λεπτά το κιλό.

Δείτε το video:

7 σχόλια:

  1. Ότι ξερω εγώ από αστροναυτικη ξέρει ο Χαλκίδης από λωτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο.μας περιτριγυρίζουν αλογομυγες και παπατζηδες.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος να μιλήσει για τους λωτούς jiro γιατί είναι και ο ίδιος παραγωγής της συγκεκριμένης ποικιλίας.καλημερα!!

      Διαγραφή
  2. Φυσικά και είναι επικερδή ότι και να φυτέψεις. Το κράτος όμως δεν με υποστηρίζει στο μέλλον εάν θα είναι ίδια η τιμή κιλού οπότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. olloi ginan eidikoi kai i ert 3 oti nane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν δεν υπάρχει ένας σοβαρός κρατικός φορέας που να έχει στις τάξεις του Γεωλόγους, Γεωπόνους, Οικονομολόγους και την οικονομικη εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας που θα καθορίσουν τις περιοχές ανά παραγωγή, δεν πρόκειται να γίνει σωστος προσδιορισμός παραγωγής, ποιότητας,αποτελέσματος και διάθεσης. Τα άλλα είναι για να δικαιολογηθούν οι θέσεις και οι σκοπιμότητες όλων των παράλληλων δραστηριοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι να σκεφτεις,ειμαστε απο τις ελαχιστες χωρες που δεν εχουμε τετοιο φορεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ