Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την «Φίνα Κότα» επισκέφθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος - Ξετρελάθηκε με το φαγητό

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ο διάσημος ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος επισκέφτηκε την «Φινα Κοτα» στο Μακροχώρι, ανακαλύπτοντας τις μοναδικές γεύσεις του ψητοπωλείου, που έχει αποκτήσει φήμη ως ένας από τους κορυφαίους γευστικούς προορισμούς στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο έμπειρος ηθοποιός της τηλεόρασης και του Ελληνικού θεάτρου δοκίμασε με ενθουσιασμό τις μοναδικές γεύσεις και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην περίφημη κότα του μαγαζιού. Τον υποδέχθηκε προσωπικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Χρήστος Μπαλτζής, με τον οποίο βγήκε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο ταλαντούχος κωμικός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη φιλοξενία και μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το φοβερό μενού του μαγαζιού. Η επίσκεψή του αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της φήμης του ψητοπωλείου ως προορισμού που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα φαγητού με την εξαιρετική εξυπηρέτηση.


4 σχόλια:

  1. Και δεξιά, ο Στέφος Λίλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέρει κανείς το λόγο επίσκεψης του ηθοποιού στην πόλη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωταγωνιστούσε σε παιδική θεατρική παράσταση, έπαιζε τον Σκρουτζ στο "Πνεύμα των Χριστουγέννων".

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ