Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την... έκανε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Καρασαρλίδου - Τι πόσταρε στο facebook

Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. εξέφρασε μ' έναν αινιγματικό τρόπο η Φρόσω Καρασαρλίδου. Η πρώην Βουλευτής Ημαθίας δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, μια φωτογραφία που απεικονίζει έναν άνδρα μέσα σ' ένα κατακόκκινο από λουλούδια χωράφι, να αφήνει το σπίτι του και με γοργό περπάτημα να πηγαίνει προς άλλη κατεύθυνση.

Η Φρόσω Καρασαρλίδου στα σχόλια της εικόνας, ξεκαθαρίζει πως αυτή η ανάρτηση συμβολίζει κάτι σημαντικό για εκείνην, προφανώς πως εγκαταλείπει το κόμμα, με το οποίο εκλέχθηκε δύο φορές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Να θυμίσουμε πως στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές η τέως Βουλευτής είχε στηρίξει δυναμικά την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Μάλιστα, την είχε προλογίσει και στην εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στην Ελιά. 

Ουσιαστικά, πρόκειται για την δεύτερη σημαντική αποχώρηση από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας μετά τον Κώστα Καλδάρα. 



25 σχόλια:

  1. Μιλάμε για τρομερή απώλεια! Αυτή βγήκε 5η στη Βέροια (την πέρασαν μέχρι και η Βαρβάρα και ο Τσαπαρόπουλος) και 3η σε όλο το νομό.... Καλή τύχη στο 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ........... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Ταιλερ τον λενε στην τηλεωραση ο συζυγος του Κασελακη.Αρα ο κασελακης ειναι η γυναικα του?Τι να κανει τοτε σ'αυτο το κομμα?

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ έγιναν βουλευταδες και λαχαναγοραδες, με μισθους χιλιάδων ευρώ και τωρα στην πιο δυσκολη καμπη της αριστερας πηδανε απο το καραβι.

      Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου

      Διαγραφή
    3. Καπως ετσι προσδοκουσαν να ξαναειναι σε θεσεις αιχμης ...ολοι και για ολους εχουν αρχη και τελος ...ας κανουν αυτοκριτικη

      Διαγραφή
  3. ΤΟΝ ΧΑΜΠΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμή παράκληση.
    Ο τελευταίος να αφήσει την πόρτα ανοικτή, να ξε βρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μου λέτε μεγάλη η απώλεια για τον νομό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλούμε τα τρολ από την υπόγα της Ν.Ε. να σταματησουν να γραφουν για την Καρασαρλιδου. Εχει αποδειξει ποια ειναι. Κυρια σοβαρη και αξιοπρεπεστατη. Τετοιοι ανθρωποι κοσμουν την αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια γυναικα φευγει μια σωστη κυρια που λεει και το ασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΩΤΑΚΗ. ΦΡΟΣΩ ΣΤΑ 62 ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

      Διαγραφή
  8. φροσω θα λετε και θα κλαιτε εκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ηταν αυτη το ποσοστο θα ειχε πεσει στο 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα κάνουν άλλο κόμμα το οποίο θα πάρει 3%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έμεινε ο Τόλκας όμως που επιβιώνει πάντα και το τσιράκι του που έφερε από την Αθήνα, μια Γιώτακη. Μια χαρά. Τι λένε όσοι στηρίζουν τον Κασσελάκη; Εμείς θέλουμε να κυβερνήσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα θέλουν την καρέκλα μόνο, με κάθε κόστος. Μπράβο στην Φρόσω, από τις λίγες μετρημένες και σοβαρές περιπτώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ax re froso ekei poy de se ixere kaneis an evikes st alogo kai de to pisteves!tora to alogo efige k to oneiro fenete apiasto apo kei xamo poy epeses!prolaves omos kai ekanes ayto pou den to skeftikes- poulises ti makedonia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γάτος ο Μαρκούλης, αφήνει τον Τόλκα να ταυτιστεί με Κασσελάκη, κοιτάζει την Φρόσω στο 3% της Αχτσιόγλου και με συνταγή η σιωπή είναι χρυσός, θα παίξει μπαλίτσα στη νέα κεντροαριστερά που θα δημιουργηθεί στο μέλλον και δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό μπάχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά διότι ελπίζει και στο ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    2. Να λειπουν οι συνηγοροι του κοτσομπολιου....ασχοληθειτε με τον χειμωνα και το σουπερ μαρκετ που δινετε τον μισο μισθο σας αφελεις και κακεντρεχεις

      Διαγραφή
    3. Στον Ανώνυμος27 Νοεμβρίου 2023 στις 8:36 π.μ.
      Αυτό κάνουμε όσοι γλιτώσαμε απο το γ@μ..ι του ΣΥΡΙΖΑ στη μεσαία τάξη, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο αψύς κρητικός.

      Διαγραφή
  13. Η Φρόσω είναι μια σοβαρή και πετυχημένη επαγγελματίας άφησε πίσω της τους αριβίστες της πολιτικής.Μπραβο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσοι ψήφισαν στην βουλή, την προδοτικη συμφωνία των πρεσπων θα είναι πάντα στην λίστα όσων επιθυμούμε να πάνε στον Δια(πλανήτης) ολοι(τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύντροφοι θα το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ή ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΧΑΖΟΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προδοτικη προδοτικη οι δικοι σας τους καλοδεχονται και μελι γαλα ...καποια σανοφαγα μονο μιλανε

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ