Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ουρές Τούρκων στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες Τούρκοι συρρέουν από νωρίς το πρωί στο Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν την επέτειο θανάτου του ηγέτη τους, Κεμάλ Ατατούρκ στο σπίτι όπου έζησε και το οποίο, πλέον, έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Οι Τούρκοι επισκέπτες ταξίδεψαν μεταξύ άλλων από την Κωνσταντινούπολη, την Ανδριανούπολη, τον Μαρμαρά, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι περισσότερα από 5.000 άτομα -μαζί με τις αεροπορικές πτήσεις- θα κατακλύσουν τη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν στο Τουρκικό Προξενείο.

Είναι δε ενδεικτικό για το υψηλό ενδιαφέρον των Τούρκων πολιτών ότι έκλεισαν δωμάτια ακόμη και πιο περιφερειακά, μόνο και μόνο για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη. Τα λεωφορεία σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς είναι δεκάδες και εύλογα χαρακτηρίζεται ως μια ισχυρή «ένεση» για την τοπική οικονομία.

Δείτε φωτογραφίες του Thesstoday.gr:









5 σχόλια:

  1. Εμείς μόνο φταίμε.
    Μας πήραν το στολίδι της θρησκείας μας και εμείς δεν καταστρέφουμε τις αναμνήσεις των δολοφόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..siktir oglan abi !!! megali dulia na timisun ton ydriti tus na to apagorepsi to elliniko kratos afta.. Na pane stin Turkia na ton timisun oxi edo..emas mas afinun na giortasume tipota stin turkia ??? siktir burda ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας αφήσουμε να γιορτάσετε τι;
      Τόσο κόσμο σκοτώσατε θέλετε να τιμήσουμε ποιον τον δολοφόνο μας;
      Μια μέρα θα εξαφανιστεί η Τουρκία και θα πληρώσετε όλες τις αμαρτίες που έκαναν οι πρόγονοι σας αντί να μετανιώσετε και να ζητήσετε συγνώμη.
      Η τιμωρία έρχεται και όχι από τους Έλληνες αλλά από τον Θεό.

      Διαγραφή
  3. Έτσι για την Ιστορία ο Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε στην Χρυσαυγή Λαγκάδα η παραλλαγή της αλήθειας από το τουρκικό κράτος και η προπαγάνδα αναπαράγεται δυστυχώς και από πολλά ΜΜΕ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεμπιπτόντως ( by the way που έλεγε κι ο Κίμωνας,ο συγκεντρωσιάχης του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υφυπουργός Αθλητισμού,επίσης Εμπορίου )Αδριανούπολη ( προς τιμήν του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αδριανού ) και όχι Ανδριανούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ