Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό του Κασσελάκη η Γιωτάκη - Μαζί στην πορεία για το φορολογικό νομοσχέδιο

Στο πλευρό του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, βρέθηκε με πνεύμα αλληλεγγύης η Φανή Γιωτάκη. Η πολιτεύτρια της Ημαθίας συνόδευσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πορεία κατά του φορολογικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η δικηγόρος, με καταγωγή από το Πλατύ, ένωσε την φωνή της με τους διαδηλωτές και εξέφρασε τη δέσμευσή της στις αξίες και στις αρχές που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. 

Με την παρουσία της στην πρώτη γραμμή του αγώνα, η Φανή Γιωτάκη εκφράζει την προθυμία της να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολιτών και να αντιμετωπίσει ενεργά τις προκλήσεις που επιφέρει η συγκεκριμένη φορολογική επιδρομή.

Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία στο Σύνταγμα, είχε μια θερμή αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.



10 σχόλια:

  1. Πρόταξαν τα στήθη τους αμφότεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα στα βγάλει τα μάτια ο άντρας του ΦΩΤΕΙΝΗ γιατί υπάρχει και ζήλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στο πρόεδρο μας για τα στελέχη του! Άντε να καθαρίσει σιγά σιγά το κόμμα από τη γάγγραινα! Κα Γιωτάκη είστε αξιόλογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωρέ πού τον ε βρήκατε τούτον ε;;
    Ποιοι τον ε στείλανε κατά δώθε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Νότια Μακεδονία στηρίζει Κασελακη, είναι το τέλος που αρμόζει στους προδότες,που βαφτίσανε τους σλαβοαλβανοβουλγαρους Μακεδόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον Κασσελακης που πετάει τα σκουπίδια από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ΓΙΩΤΑΚΗ είναι η επόμενη βουλευτρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι πηδάνε από την βάρκα αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται τις διαδικασίες, τα μέλη που ψήφισαν, ότι τους νοιάζουν μόνο η ίντριγκα και οι θέσεις καθώς και ότι δεν έχουν επαφή με τον κόσμο! Στην Ημαθία έχουν μείνει κι άλλοι...από την ΟΜ Αλεξάνδρειας, από τη Νομαρχιακή,κ.α...άντε αποχωρήστε κι εσείς να προχωρήσουμε! Η Γιωτάκη έχει πολύ θάρρος και έχει μέλλον! Η επόμενη μέρα της ανήκει! Αυτοί που φεύγουν, οι ψευτοαριστεροί, οι δολοπλόκοι, οι ανίκανοι,οι δειλοί,κ.α. μόνο το χαλί της τραβούσαν κάτω από τα πόδια! Έτσι ακριβώς ήθελαν να κάνουν και στον Πρόεδρο αλλά αυτός δεν είναι Αλέξης!Βάζει στην θέση του όποιον χρειαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ