Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο νέο Μουσείο της Βεργίνας η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Υπουργός Τουρισμού εντυπωσιάστηκε από τα εκθέματα και από την σπάνια πολιτισμική μας κληρονομιά - Την ξενάγησε η Κοτταρίδη

Το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου η Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε την Ημαθία, προκειμένου να επισκεφθεί το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών. Η Υπουργός Τουρισμού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου μουσείου από την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη. 

Σε δηλώσεις της η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε πως: «Τα εντυπωσιακά εκθέματα του μουσείου αποτελούν το σημείο όπου ο πολιτισμός συναντά την ιστορία και το παρελθόν το μέλλον. Στόχος του νέου μουσείου είναι να αποτελέσει τη νοηματική πύλη εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο και στην ιστορία των Αιγών και ευρύτερα στον αξιοθαύμαστο πολιτισμό των Μακεδόνων».

4 σχόλια:

  1. Η Νότια Μακεδονία είναι Ελληνική.

    Κοτζιας-Τσιπρας
    Πρεσπες 12/06/2018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια ποτε θα αποδοσετε τις πραγματικες ευθυνες για το σηριαλ ετων της Πρωην Δημοκρατιας της Μακεδονιας που τοσα χρονια επισημα ονομαζοταν Δημοκρατια της Μακεδονιας....τα διαγραψατε ολα οπως Υποκλοπες, Σιδηροδρομικα εγκληματα, πυρκαιες στημενες, πλημυρες , χιονιαδες με χιονια την ημερα και οχι την νυκτα, χιλιαδες θανατοι απο κορονοιο....μα ποσο παρωπισμενοι εισθε, ποσοι κακια ......Αλιμονο για την ακριβεια, για τα στραβα ματια σε σοβαρα ζητηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αρχαία του μουσείου της Βεργίνας πιστοποιούν το περιεχόμενο της συμφωνίας των πρεσπων, οτι δλδ οι αλβανοβουλγαροσλαβογυφτοσκοπιανοι ,εχουν ιθαγένεια που ορίζεται ως μακεδονική/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. Η συμφωνία περιλαμβάνει την αναγνώριση της Μακεδονικής γλώσσας.

    Ο Τσίπρας με τον Κοτζιά .

    Μεγάλοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ