Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Αυστρία για προετοιμασία 10 αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε η φάση προετοιμασίας των αθλητών των αλπικών αγωνισμάτων του ΕΟΣ Νάουσας στην Αυστρία. Από τις 15 Νοεμβρίου έως και τις 26 Νοεμβρίου 2023, οι αθλητές του Ημαθιώτικου συλλόγου βρέθηκαν στον παγετώνα Hindertuxe εντατικοποιώντας τις προπονήσεις τους.

Το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, πρόσφερε άριστες συνθήκες χιονιού, ενισχύοντας συστηματικά την φυσική κατάσταση και τις αγωνιστικές δεξιότητες των αθλητών μας ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου.

Στην αποστολή προετοιμασίας συμμετείχαν οι αθλητές: Μαμουζή Ελένη, Μαμουζή Γεωργία, Λεφούση Αναστασία, Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, Μπιλιούρης Αντώνιος, Αντιφάκος Χρήστος, Αντιφάκου Ελένη, Ράλλης Κωνσταντίνος και Τσίτσης Γεώργιος με συνοδό τον πρόεδρο του ΕΟΣ Νάουσας κ. Καρυδά Πέτρο και προπονητή τον κ. Λεφούση Θωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ