Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στενό «μαρκάρισμα» του Ατζούν στην Εύη Ιωαννίδου - Την θέλει διακαώς στο Survivor

Την Εύη Ιωαννίδου την γνωρίσαμε στα 22 της το 2018, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο Next Top Model Ελλάδας! Η ίδια μεγάλωσε στη Βέροια όπου οι γονείς της έχουνε κατάστημα καφέ, ενώ τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δημοσιότητας που κέρδισε από το gntm έχει σημαντική παρουσία στην εγχώρια showbiz και εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας δυνατές συνεργασίες με επώνυμα brands και αρκετές προτάσεις!

Η παρουσία της δεν άφησε ασυγκίνητο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος μέσω της εταιρείας παραγωγής στην Ελλάδα, πλησίασε το όμορφο μοντέλο για συμμετοχή στο Survivor για ακόμα μία φορά!

Η Εύη Ιωαννίδου που έχει ήδη απορρίψει μία φορά το survivor, όπως όλα δείχνουν θα το κάνει ξανά αφού προέχει η καριέρα της στο μόντελινγκ! Η αλήθεια είναι πως το survivor φτιάχνει καριέρες και αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι ψηλοί του Next Top Model Ελλάδας μπορεί να έχει δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» επίκειται ένα νέο ραντεβού, αφού τα χρήματα προσφέρονται είναι τόσα, που δύσκολα λες όχι! Λέτε να δούμε την όμορφη Βεροιώτισσα στο νέο reality; Να θυμίσουμε πως κατά το παρελθόν είχε συμμετάσχει στο Νomads του ΑΝΤ1.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ