Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 27χρονος που είχε ρημάξει 64 σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα

Η λεία της σπείρας ξεπέρασε τις 200.000 ευρώ - Χτύπησαν Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς, Δράμα, Καβάλα, Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που προέβη σε 84 περιπτώσεις έκνομων ενεργειών σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός ακόμη μέλους της οργάνωσης.

Πρόκειται για έναν 27χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική οργάνωση, το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2022-Φεβρουαρίου 2023 προέβη σε μία ληστεία, μία διάρρηξη εταιρείας, 64 διαρρήξεις οικιών και 18 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, από τις περιοχές Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Δράμας, Πέλλας, Πιερίας και Καβάλας, με τη λεία τους να υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, ο 27χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, καθώς επίσης ότι τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης είναι προσωρινά κρατούμενοι σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

5 σχόλια:

  1. Και θα ξαναποσχολησει τις αρχές εκ νέου μόλις αφεθεί ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι πως σε λίγο θα είναι πάλι στο σπίτι του και θα συνεχίσει την ίδια δουλειά. Αυτό ξέρει να κάνει , με την βοήθεια της εκάστοτε κυβέρνησης.... Οι ιδιοκτήτες, των κατοίκων και των επιχειρήσεων, που έκανε τις ληστείες, για χρόνια, όπως εγώ, θα βρίσκονται στα δικαστήρια, με αναβολές....και πάλι αναβολές.... Στο ίδιο έργο θεατές. Λυπηρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλό είναι να ξέρεις ποιος σε έκλεψε φίλε μου και μετά υπάρχουν και άλλες λύσεις. Δεν θα το ξανά κάνει.
      Το πρόβλημα είναι αν δεν τον βρεις.

      Διαγραφή
    2. Το καλο ειναι να ξερεις ποιος σου εκανε διαρηξη και να πεις ποιος ειναι για να ξερει ο κοσμος απο πιο σο'ι' ειναι. Κλεφτης o γιος κλεφτης και ο πατερας απο το ιδιο dna. Να βρεθει τροπος για μην υπαρχουν αναβολες. Ηδη στα δικαστηρια για καταγγελια για μαυρη εργασια εχεις το δικαιωμα να ζητησεις ενσταση αναβολης. Στις κλοπες γιατι δεν ζηταν?

      Διαγραφή
  3. Στείλτε τον ένα χρόνο στο Πακιστάν αλλά μην του πείτε ότι εκεί αν κλέψεις σου κόβει τα χέρια η αστυνομία.
    Μετά ας τον ξανά στείλουν πίσω να τον βάλουμε στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ