Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Ποδοσφαιριστής της Βέροιας θα σώσει μια ζωή - Έγινε δότης μυελού των οστών το 2019

Με μια πολύ ευχάριστη είδηση ξεμερώνει το Σάββατο, αφού όπως έγινε γνωστό ένας ποδοσφαιριστής της Βέροιας θα σώσει μια ζωή, τέσσερα χρόνια μετά από ενημέρωση που έγινε στο προπονητικό του Ταχαροχωρίου.

Τον Μάιο του 2019 μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Ματζιαρίδη, ο Σύλλογος «Εθελοντές δότες μυελού των οστών Ημαθίας», είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του ΝΠΣ Βέροια στο Ταγαροχώρι. Εκεί είχε πραγματοποιήσει ενημέρωση για τη σημασία του εθελοντή δότη μυελού των οστών, με τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και να εγγράφονται.

Τέσσερα χρόνια μετά, ένας από αυτούς βρέθηκε ως συμβατός και είναι ο 10ος που καταφέρνει ο εθελοντικός σύλλογος της Ημαθίας.

«Ελπίζουμε όλη η διαδικασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία και ο ασθενής να δώσει τον αγώνα του με την ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ από τον "αδερφό δότη"», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Σύλλογος «Εθελοντές δότες μυελού των οστών Ημαθίας».

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έγινε γνωστό, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιάννη Ματζιαρίδη για την πρωτοβουλία, στον Σύλλογο για τις συνεχείς προσπάθειες και φυσικά στον ανώνυμο παίκτη που δίνει ελπίδα σε έναν συνάνθρωπό του!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ