Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στην Κοζάνη: Έπαθε ανακοπή καρδιάς ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ

«Σοκ» στο ΔΑΚ Κοζάνης με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ να αποχωρεί με ασθενοφόρο, αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς. Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις αισθήσεις του μετά από μεγάλη κινητοποίηση των γιατρών. 

Ο Παναγιώτης Νάσης σόκαρε όλο το γήπεδο, με τους γιατρούς να του κάνουν κάρπα και να χρησιμοποιούν τον απινιδωτή. Παίκτες, φίλαθλοι και όσοι βρίσκονται στο γήπεδο είναι σοκαρισμένοι.

Δείτε βίντεο του top-sport.gr:

7 σχόλια:

  1. Όπως και οδηγός λεωφορείου, την Κυριακή απόγευμα στην Αρκαδία, το οποίο σταμάτησε στην άκρη του γκρεμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμαμαι πριν λιγο καιρο εναν εξυπνακια αθλητη που οταν ο κοσμος εξεφρασε τη δυσαρεσκεια του για την ελλειψη ασθενοφορου στο γηπεδο της Βεροιας μας ελεγε ολο υφος οτι στη Γ Εθνικη δεν ειναι υποχρεωτικο το ασθενοφορο για να μπαλωσει τα ασυμαζευτα. Επειδη τα συμβαντα αυτα δε ρωτανε την κατηγορια πριν σε βρουν καλο ειναι πριν ξεστομισουμε κοτσανες να βουταμε τη γλωσσα μας στο μυαλο. Οταν η ομαδα μπορει να εχει ασθενοφορο πρεπει να εχει. Τελος. Περαστικα του ανθρωπου ευτυχως σταθηκε τυχερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάθε αγώνα πρέπει να υπάρχει και ένα ασθεονοφώρο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άραγε στα γήπεδα της Ημαθίας υπάρχουν ασθενοφόρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στης Βεροιας τις πρωτες αγωνιστικες δεν υπηρχε και εσπευσαν να μας μαλωσουν καποιοι επειδη γραψαμε οτι επρεπε να υπαρχει.

      Διαγραφή
  5. Στην Ημαθία υπάρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ημαθία, σε κάθε αγώνα, υπάρχει απινιδωτής. Το θέμα είναι εάν γνωρίζει ο έκαστος γιατρός/νοσηλευτής να τον χρησιμοποιεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ