Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση γονέων στο Μακροχώρι για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου, η ενημερωτική συνάντηση γονέων, με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Στην εισήγησή της η Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός, επισήμανε τη σπουδαιότητα του διαδικτύου αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Παράλληλα, αναπτύχθηκαν οι ανάγκες των παιδιών και των νέων, που μεγαλώνουν στο σημερινό πολύπλοκο κόσμο και την απαιτούμενη ενεργοποίηση των γονιών ώστε να αποφεύγονται οι αρνητικές επιπτώσεις. 

Η ορθή και συνεχής γνώση για τον ψηφιακό κόσμο, τα υγιή όρια, τα φίλτρα γονικού ελέγχου, η ανάπτυξη του αυτοελέγχου των παιδιών και η ουσιαστική επικοινωνία τους με την οικογένεια, είναι μερικά μόνο από τα σημεία που θα πρέπει να διασφαλίσουν οι γονείς και οι κηδεμόνες. 

Η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας δίνει τη δυνατότητα μέσα από τα προγράμματα που διοργανώνει, να υποστηρίζει μικρούς και μεγάλους του Δήμου.

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχουν δυο τροποι. Να μην εχουν smartphone η να αλλαξετε τους κωδικους για το wifi. Γιατι εχει παραγινει η εξαρτηση στο διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ