Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπεγράφη σύμβαση για έργα αγροτικής οδοποιίας σε χωριά του δήμου Βέροιας


Στην υπογραφή σύμβασης «Αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγ. Μαρίνας του δήμου Βέροιας» προϋπολογισμού 1.000.000,00€ προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον κ. Απόστολο Ζαρκάδα, εκπρόσωπο της «Ζαρκάδας Ο.Ε.» με έδρα την Έδεσσα.

Το έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού στα αγροκτήματα Μακροχωρίου, Ταγαροχωρίου, Λαζοχωρίου, Πατρίδας και Αγ. Μαρίνας συνολικού μήκους 4,3 χλμ με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. 

Οι παρεμβάσεις αφορούν σε:

• Διαμόρφωση κόμβου σταυρού.
• Τοποθέτηση στηθαίου.
• Διαμόρφωση οριογραμμών αγροτικών οδών.
• Τοποθέτηση μεταλλικών σχαρών.
• Τοποθέτηση σήμανσης και πινακίδων.



6 σχόλια:

  1. Έργα αγροτικής άρδευσης να κάνετε σε όλο τον Δήμο που ακούσθηκε να ποτίζει ο καλλιεργητής μα χωμάτινα αυλάκια πέρα από το χάσιμο νερού και λίπανσης και να καταλήγουν στα ποτάμια, θάλασσες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δήμαρχε, έχει και άλλα χωριά ο Δήμος Βέροιας, πχ Βεργίνα , Παλατίτσια, Συκιά, Μετόχι, Πολυδένδρι, Χαράδρα, Ελαφίνα, Σφηκιά,Ριζοματα, Δάσκιο, κτλ
    που έχουν ανάγκη έργων , γενικά. Και από εκεί ψήφους πήρατε, είστε Δήμαρχος και για εκείνα τα χωριά!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα έργα στα χωριά του Δήμου μας,αλλά για μέσα στην πόλη μας;..... Περάστε κύριοι μια βόλτα από την Μιαούλη να δείτε τις τρύπες στην άσφαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα Ριζώματα η συντήρηση του δρόμου έχει να γίνει άσφαλτο στρώση πάνω από 10 χρόνια και τοποθετήθηκαν 3 οπτικές ίνες στην άκρη, το 1/3 του κεντρικού δρόμου σε άθλια κατάσταση.. Περιμένουμε ήδη 2 θητείες κύριε δήμαρχε για συντήρηση του δρόμου....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ