Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκέντρωση και πορεία στη Βέροια για το Πολυτεχνείο


Συγκέντρωση και πορεία, με αφορμή την συμπλήρωη των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, διοργάνωσε το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023.

Στην συγκέντρωση συμμετείχε και η ΕΛΜΕ Ημαθίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) Ημαθίας.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας Θεόδωρος Κακαγιάννης, η πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Ε. Ημαθίας Σταυρούλα Μιχαηλίδου και η εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Ευγενία Καβαλλάρη.

Ακολούθησε πορεία μέχρι το πάρκο της Ελιάς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





































21 σχόλια:

  1. Βαρέθηκε ο λαός να βλέπει συνέχεια σε όλες τις εκδηλώσεις τους ίδιους και τις ίδιες ντεμέκ αγωνιστές αγωνιστές....αλλά δυστυχώς αυτοί οι λίγοι έχουν και την εξουσία .....έλεος και τέλος οι μεγάλοι στα τραπέζια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρεθηκαμε και εμείς να σχολιάζεις και εσύ το δεξιό τρολ

      Διαγραφή
    2. Τσαρτας17 Νοεμβρίου 2023 στις 9:42 μ.μ. Φίλε νομίζω ότι προσβάλεις , με το ".......εσύ το δεξιό τρολ" , μήπως έχεις τάσεις κασσελ............ λυπάμαι ......Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  2. Μέσος όρος ηλικίας των ελαχίστων εκεί ,τα 62,5 έτη !!!
    Απούσα η νεολαία.Γιατί άραγε ?
    Ποια Ελλάδα τελικά ,αφήνουμε στους επόμενους ?
    Μετά τη μεταπολίτευση ,γιγαντώθηκε ένα πελατειακό διαπλεκόμενο σύστημα ,το οποίο μας έφτασε εδώ που μας έφτασε και φταίμε όλοι μας...
    Πολλά παιδιά ,αποφάσισαν με ελαφρά πηδηματάκια ,να την κάνουν για
    έξω.
    Όσοι δε θέλουν η δεν μπορούν να φύγουν ,για τους δικούς τους λόγους ,είναι αναγκασμένοι ,να χτυπούν πόρτες πολιτικών ,για καμμιά θεσούλα ,με μισθούς ψίχουλα πάντα...
    Ήδη νέα παιδιά ,μιλούν στις συζητήσεις τους ,για το τι βύσμα έχει ο καθένας.Αρχισαν να θεωρούν δεδομένο πλέον ,ότι χωρίς αυτό ,δεν γίνεται τίποτα ...
    Σε μια οικονομία που βουλιάζει διαρκώς ,με επιχειρήσεις που φυτοζωούν και δεν δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας ,που να πατήσει κάποιος νέος ή νέα και να στηρίξει τα όνειρα του για το αύριο ?
    50 χρόνια από το Πολυτεχνείο και 49 από τη μεταπολίτευση ,το σύστημα αναπαράγεται και διογκώνεται ,με το χειρότερο δυνατό τρόπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς όλοι οι εορτάζοντες σήμερα είναι λάτρεις του Ιωαννίδη,τον οποίον έφεραν στην εξουσία οι αντιφρονούντες του Παπαδόπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι σύντροφοι με τα κασκόλ της Παλαιστίνης μπορούν να μεταβούν στην λωρίδα της Γάζας για να νιώσουν τον αληθινό παλμό.
    Οι άλλοι στον καφενέ μετά για τάβλι και ουζάκι.
    Κατάντια γελάνε και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί που απασχολούν και ταλαιπωρούν κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς λόγο την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω δεν υπάρχει πιο ουσιαστικό σχόλιο από αυτό που είπες. Ακριβώς αυτο!

      Διαγραφή
    2. Σωστά ....αυτοί είναι τα κομματόσκυλα , για ένα κομμάτι κόκκαλο , ενώ οι μεγάλοι στις καρέκλες και κατά το πλείστο οι ίδιοι !

      Διαγραφή
  6. ΑΔΕΔΥ,ΕΛΜΕ καταφύγιο για κουρασμένους υπαλλήλους που αναζητούν μείωση του ωραρίου τους για ασκηση των συνδικαλιστικών τους καθηκόντων.Αφηνω τους χαρακτηρισμούς για τους σχολιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΒΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΟΠΤΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ποιός σας δίνει το δικαίωμα τρεις την ώρα να παρεμποδίζετε την κυκλοφορία;;;να πάτε στις πλατείες να κάνετε καθιστική διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ίδιες γραφικές γερασμένες φιγούρες κάθε χρόνο. Ούτε σχολική διμοιρία παρέλασης δεν συμπληρώνουν. Είναι χαρακτηριστικό και ευχάριστο, η απουσία νέων εκπαιδευτικών. Όλοι αυτοί που καμαρώνουν στον φακό, εμπλέκονται άμεσα με τον συνδικαλισμό και την ευρύτερη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άιντε πάλι με τους 10 ψευτοαγωνιστες ...περπάτησαν 50 μέτρα και????ε ρε τι τραβάμε..ρε αλήθεια δεν βαρςθηκατε να μαζεύεστε 10 άτομα και να γελάνε με εσάς??ημαρτον δηλαδή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει τώρα αφού κάναν και πορεία στη Βέροια ησύχασαν! Καμία πετσέτα στα "παιδιά " έχουν ιδρώσει από την πολύ δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να είστε μαζί τους αλλά τουλάχιστον θαπρεπε να αναγνωρίσετε την δράση τους, εσείς τί έχετε να δείξετε? Το να σχολιάζουν έστω και αρνητικά είναι δημοκρατίκη συμμετοχή? Πείτε μάς πος θα θέλατε εσείς να τιμήσετε αυτήν την ημέρα? Μήπως προσπαθείτε να διαγραφεί η μέρα αυτή από την ιστορία?

      Διαγραφή
  12. Ο αγώνας καπελώθηκε .

    Οσοι ήταν εκεί και δεν ρευστοποίησαν(τύπου Δαμανάκη),είναι αηδιασμένοι δεν λένε τίποτα για τις μερες εκείνες.

    Τώρα, δυο κατηγορίες μιλάνε.

    Αυτοι που γέμισαν το στομάχι τους και το ΚΚΕ(εθιμοτυπικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το άσχημο ειναι οτι εδω και πολλά χρόνια η οποιαδήποτε εξουσία δε "χαμπαριαζει" πλεον απο τις πορείες , τις διαμαρτυρίες, τους αγώνες , τα δίκαια αιτήματα και απαιτήσεις του λαού, ειτε απο μικρη συμμετοχή, είτε απο λαοθάλασσες!
    Όσο για το δήθεν μπλοκάρισμα του δρόμου για 15-20 λεπτά το πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ βαρέθηκα τους κριτικούς του πληκτρολογίου, είναι μεγάλο κατόρθωμα να κουτσομπολεύεις και να κοροιδεύεις έστω αυτούς τους λίγους που βγαίνουν στο δρόμο. Εσείς κοιτάξτε τα μούτρα σας πρώτα στον καθρέφτη, είμαι απολύτως σίγουρος, ότι οι περισσότεροι από σας δεν έχετε προσφέρει τίποτε απολύτως, όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το πολυτεχνειο ανηκει στη δημοκρατια.
    οχι σε αυτους που αναπολουν την σοβιετικη ενωση.
    αρα και αυτος ειναι απο τους κυριοτερους λογους που δεν παει ο πολυς κοσμος.
    π.χ ξανα ειδαμε τους "τιμητες" του πολυτεχνειου με μολοτοφ σε αθηνα θεσ.νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ