Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκινήθηκε η Συρμούλα!

Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Σπάσε τη σιωπή», σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία συμμετείχε η Συρμούλα Τζήμα. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Βέροιας, που εποπτεύει το κέντρο, ένιωσε μεγάλη συγκίνηση και δεν το έκρυψε!


Στην ομιλία της αναφέρθηκε στο 10ετές έργο του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν για τη βία κατά των γυναικών από την Επιτροπή Ισότητας τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, τόνισε τη σπουδαιότητα της εργασιακής στήριξης των ωφελούμενων γυναικών, οι οποίες, σε συνεργασία με την ΔΥΠΑ, μπορούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

5 σχόλια:

  1. ποιος θεούλης γράφει τους τίτλους;
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο επάγγελμα της πολιτικής πάνε καλά οι δουλειές. Όσο ήταν στην εκπαίδευση με τον μισθό δεν άλλαζε κάθε μέρα συνολάκια και ακριβά αξεσουάρ, όπως τσάντες, γόβες και συχνά χτενίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την δουλειά που κάνει τόσα χρόνια δες. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στην πολιτική...αυτό μας ενδιαφέρει

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Συρμουλα για το έργο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι πολεγαν λογια για τονανδρα τις γιναναι φιλοι για μερικα ψυφαλακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ