Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του δήμου Βέροιας - Τι δήλωσε ο Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ3

Εδώ και δύο μήνες ετοιμάζονται στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Βέροιας για την έλευση ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Δήμου Βέροιας.

Εκτός από τα αποθέματα σε αλάτι που υπάρχουν από νωρίς γίνεται και μιά προσπάθεια καταγραφής των μεταβολών στο οδικό δίκτυο αλλά και των ατόμων που έχουν πρόβλημα μετακίνησης και χρήζουν βοήθειας σε περίπτωση αποκλεισμού των δρόμων, προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος.

5 σχόλια:

  1. Σιγά !!!!!!! Τώρα ησυχάσαμε !!!!!!!!! Και έλεγα ποιος θα μας σώσει!! ποιος θα μας σώσει!!!!!! Όταν "χάνεις τα λόγια σου" όπως ο συγκεκριμένος κάτι δεν πάει καλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζει ο κ. ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ότι στην Καστανιά μετά τις εργασίες αποκατάστασης σε δρόμο εντός του οικισμού, που έγινε από εργολάβο, μετά από ανάθεση που δημοσιεύτηκε.... τα χώματα, τα κλαδιά και οι πέτρες που περίσσεψαν, πετάχτηκαν και έφραξαν το προηγούμενο από το έργο ΡΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά ο δρόμος είναι ΠΑΓΟΜΕΝΟΣ και το αλάτι το ρίχνουν με το χέρι, Δείτε το video!. Για ποια προετοιμασία μιλάει ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ της Πολιτικής προστασίας, που είναι τα μηχανήματα αποχιονισμού; Γυρίσαμε χρόνια πίσω σε τεχνογνωσία, ΜΠΡΑΒΟ . Με το χέρι και το τσουβάλι ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ