Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε... «ελεύθερη πτώση» η Βέροια - Εντός έδρας ήττα και από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Βέροια ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας ξεκίνησε σε υψηλό τέμπο, με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να είναι αυτός που πιέζει περισσότερο στην επίθεση και φυσικά αυτός που είχε την πρώτη ευκαιρία, με τον Αγαθαγγελίδη από διαγώνια θέση εντός περιοχής να πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ στο 12′ και τον Καντιμοίρη να αποκρούει σωτήρια.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και πολύ γρήγορα έφερε αποτέλεσμα, αφού ύστερα από λανθασμένο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής, ο Ιωάννης Κυριακίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της βεροιώτικης άμυνας και στο 16′ πέτυχε το 0-1.

Η Βέροια χαμένη στο γήπεδο, συνέχισε να δέχεται ασφυκτική πίεση, χωρίς να καταφέρνει να αντιδράσει. Μάλιστα, κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ με διπλή προσπάθεια του Κυριακίδη στο 28ο λεπτό, στην οποία και πάλι χρειάστηκε η επέμβαση του Καντιμοίρη.

Χωρίς περισσότερες συγκινήσεις η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, με τα νεύρα να κυριαρχούν και τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται τον χρόνο, ενώ από την πλευρά της η Βέροια έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να προηγείται με 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και τον ΠΑΟΚ να έχει τεράστια ευκαιρία στο 49′ να διπλασιάσει το προβάδισμά του, σε εξ επαφής διαγώνια εκτέλεση του Κυριακίδη, η οποία κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Η πρώτη ευκαιρία της Βέροιας ήρθε στο 52ο λεπτό, με φάση διαρκείας, η οποία έβγαλε τον Τούφα ελεύθερο στα δεξιά, αυτός σέντραρε και ο Παπατζίκος με ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σακαλίδη.

Η Βέροια κατάφερε να ισορροπήσει και στο 65′ είχε μια ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Μελικιώτη να εκτελεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Σακαλίδη να διώχνει με τις γροθιές.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις στο 75′, με τον νεοεισελθέντα Κυρανά να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και να προσπαθεί να “κρεμάσει” τον Καντιμοίρη, ο οποίος αποτελεσματικά έδιωξε σε κόρνερ.

Ακολούθησε ένα ντόμινο ευκαιριών και την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, με τις δύο ομάδες ν έχουν αρκετές και σημαντικές στιγμές, χωρίς κάποιο γκολ να σημειώνεται και την Βέροια να γνωρίζει ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Δείτε φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΑΦΑΡΑΣ 74′), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 81′), ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 81′), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 46′), ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΤΟΥΦΑΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 56′).

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ): ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Ι. (ΚΥΡΑΝΑΣ 74′), ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (ΜΑΤΖΑΡΗΣ 91′), ΤΡΙΦΗΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΙΚΟΣ 81′), ΑΪΒΑΖΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (ΣΟΥΛΤΣ 91′), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ