Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απινιδωτές στα ΕΕΕΕΚ Νάουσας και Βέροιας δώρισε ο Ροταριανός 'Ομιλος Καλαμαριάς


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς στο αίτημα των Εργαστήριων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βέροιας και Νάουσας για την προσφορά απινιδωτών.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τσιόπουλος και μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καλαμαριάς, κ. Στράτος Βλασακίδης, κ. Μιχάλης Αποστολίδης και κ. Πρόδρομος Καλδεριμόγλου, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα ΕΕΕΕΚ Νάουσας και Βέροιας και πρόσφεραν τους δύο απινιδωτές στους διευθυντές των σχολείων.

Ευχαριστήριο μήνυμα ΕΕΕΕΚ Νάουσας και ΕΕΕΕΚ Βέροιας

Ευχαριστούμε θερμά τον Ροταριανό 'Ομιλο Καλαμαριάς - Rotary Club Kalamaria και ειδικότερα τους κ. Στράτο Βλασακίδη, κ. Μιχάλη Αποστολίδη, κ. Πρόδρομο Καλδεριμόγλου και τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Γεώργιο Τσιόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή και προσφορά ενός απινιδωτή στο σχολείο μας!

Τέτοιες ενέργειες είναι ζωτικής σημασίας και ενδυναμώνουν το αίσθημα της ασφάλειας, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού. Είμαστε συγκινημένοι από την ενέργειά αυτή καθώς μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη και η πρόληψη της υγείας είναι καθήκον όλων μας και ευχόμαστε τέτοιες ενέργεις να βρουν μιμητές για το καλό της κοινωνίας μας.

Παραλαβή απινιδωτή από το ΕΕΕΕΚ Νάουσας







Παραλαβή απινιδωτή από το ΕΕΕΕΚ Βέροιας






1 σχόλιο:

  1. Και μια ενημέρωση για τα εμβόλια ας μας κάνουν να ξέρουμε τι να κάνουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ