Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την επέτειο του Πολυτεχνείου τίμησε το 3ο Δημοτικό


Την 50ή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχενείου, τίμησε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο, με μια εκδήλωση που παρουσίασαν τα τμήματα Β1, Β2, Δ1, ΣΤ1 & ΣΤ2.

Μια επετειακή εκδήλωση, στην οποία, μέσα από αναγνώσεις κειμένων, προβολή αρχειακού υλικού, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα, γιορτάστηκε η εξέγερση της 17ης του Νοέμβρη.


Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια της Α/θμίας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ. Γώτη Ευθυμία, η Σχολική Σύμβουλος Παπαγεωργίου Αικατερίνη, ο Υπεύθυνος Εκπ/κων Θεμάτων κ. Νικολαΐδης Νικόλαος, ο εκπρόσωπος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ζιάκας Κων/νος και οι γονείς των μαθητών που στηρίζουν πάντα τις εκδηλώσεις του Σχολείου.



11 σχόλια:

  1. Έχουν αναδείξει στα παιδάκια το απόλυτο τίποτα σε εθνική εορτή, και αν ρωτήσεις τους μαθητές τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, και την 28η Οκτωβρίου δεν ξέρουν τίποτα.
    Αυτή είναι η σημερινή εκπαιδευτική παιδεία που διδάσκεται από τους αμόρφωτους και πολιτικοποιημένους τάχα εκπαιδευτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ξέρεις τι γιορτάζουμε 28 Οκτωβρίου?Έχεις σκεφτεί γιατί γιορτάζουμε την αρχή και όχι το τέλος του πολέμου όπως όλες οι χώρες?

      Διαγραφή
  2. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγάλος μύθος της γενιάς του Πολυτεχνείου για να ζουν καλά αυτοί,τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Οι υπόλοιποι τρώμε δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι ενός σημείου καλά το πήγες μετά το χάλασες. Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που βλέπεις σχετικά με το Πολυτεχνείο τα επιβάλλει το εκάστοτε υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πνευματική φτώχια του λαού ξεκινάει από τα σχολεία, από τα πρώτα χρόνια. Για τους τρεις ιεράρχες ούτε και το περιορισμένο 2ωρο δεν αφιερώνεται. Γι'αυτό φτάσαμε σήμερα στη φτωχοποίηση και απαξίωση της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα.
    Την πνευματική φτώχια ακολουθεί η υλική φτώχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ίδια και τα ίδια φασιστακια ,γράφουν τις ίδιες ασυναρτησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι έχετε εθνικόφρονες απόψεις μην μασάτε όταν σας την μπαίνουν τα ορφανά του Μαρξ.
    Κουμουνισμός και Φασισμός είναι ένα και το αυτό.
    Σε αυτούς τους φουκαράδες όλα κατέρρευσαν, μαζί και η πατρίδα μας που τα τελευταία 50 χρόνια ήταν οι διαχειριστές της.
    Το τελευταίο που τους έμεινε για τα τους δίνει νόημα είναι το κουφάρι του Πολυτεχνείου, γι'αυτό λυσάξανε και αντιδρούν χωρίς επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με απόφαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΝΑΖΙΣΜΟΣ το ίδιο και το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ