Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθιώτικη κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας, του σωματείου εργαζομένων στο Βαρβαρέσο, του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας και σωματείων από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας εργαζομένων συμπεριλαμβανομένου και ενός δημότη της Νάουσας.

Ύστερα από παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας επιτεύχθηκε το πάγωμα του πλειστηριασμού και η έναρξη της διαδικασίας διακανονισμού με ευνοϊκούς όρους προς τον οφειλέτη, σύμφωνα με τις δυνατότητες του. 

11 σχόλια:

  1. Όπως πάντα οι 5-6 γραφικοί του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.....μετά όπως πάντα στις καφετέριες για φραμπεδούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον αυτοί πηγαίνουν και κάνουν αυτο που μπορούν. Εσύ; Καναπέ και γκρινιάζεις κι από πάνω.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν το κατάλαβα , δηλαδή εμείς που πήραμε δάνειο , κάναμε το πρόγραμμα και το πληρώσαμε σε 15 έτη , αυτοί νόμιζαν ότι θα τα χαρίσουν και στην πορεία τους πήρε σβάρνα οι τόκοι κλπ......έλεος .....να μη το υπογράφατε και σήμερα κλαίτε !

      Διαγραφή
  2. οταν παιρνουν δανεια και δεν μπορουν να τα ξεπληρωσουν αυτα παθαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνα .. Η Ελλαδιτσα φαλιρισε και φυσικά και ο κόσμος μαζί της. Ή μιλάς εκ του ασφαλούς ή δεν έχεις καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Απλά κουραστήκαμε να πληρώνουμε για τους μπαταχτσήδες.

      Διαγραφή
  3. Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο καπιταλισμό υπάρχουν θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει εργατικό κέντρο Ημαθίας ΡΕΕ
    Ειναι Νάουσας Αλεξάνδρειας και αυτό της Βέροιας που είναι άστα να πάνε.... Κάτι ξεχασμένα και διωγμένα ΚΚΕδια συνταξιούχοι οι περισσότεροι και η πρόεδρος τους που τους διώξανε να λένε πως είναι ενώ τους διώξανε με συνοπτικές όπως πάντα διαδικασίες.... Να τους δω τώρα τι θα κάνουν που γίνανε ηλεκτρονικά και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που και πως θα ψηφίζουν και πως θα βγαζουν αντιπροσώπους.... Ε ρε γλέντιααα.... Έχουν να βγουν από κει μέσα πολλάαααα και πολύ γέλιοοοοο... 😂🤣😂🤣😂🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ