Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΟΧΙ» σε κάθε μορφή βίας είπαν Έρασμος και μαθητές στην πλατεία Δημαρχείου


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, που τιμάται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου, μαθητές σχολείων της Βέροιας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», είπαν «ΟΧΙ» σε κάθε μορφή βίας. 


Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου, όπου οι μαθητές, του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, του ΕΕΕΚ Βέροιας, του 5ου Γυμνασίου και του 1ου Δημοτικού, ετοίμασαν χάρτινα χέρια, πλακάτ και φούσκωσαν μπαλόνια, με συνθήματα κατά της βίας τα οποία τοποθετήθηκαν σε όλη την πλατεία του Δημαρχείου.


Στο τέλος της δράσης, οι μικροί μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείο τραγούδησαν ένα υπέροχο τραγούδι για την βία κατά των γυναικών, της κόρης, αδελφής και μητέρας που όπως έλεγε και ο στίχος, θρηνούμε μια από αυτές κάθε μέρα.

Οι δράσεις του Συλλόγου «Έρασμος» συνεχίζονται την Δευτέρα 27/11, με την βραδιά μουσικής και λόγου με τίτλο «Δωσ’ μου ένα όραμα ν’ αντισταθώ», στον Χώρο Τεχνών (δείτε εδώ σχετικά).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
















2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ