Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΟΧΙ» στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων από τον Θεολόγο Παύλο Σαββίδη

Την αντίθεσή του στον «γάμο» των ομοφυλοφίλων εξέφρασε μέσα από ανοιχτή επιστολή του ο Βεροιώτης Θεολόγος Παύλος Σαββίδης. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του, η οποία απευθύνεται και στους βουλευτές Ημαθίας που θα κληθούν να ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο:

«Ο ημερήσιος Τύπος αλλά και όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης μας πληροφορούν πως η σημερινή Κυβέρνηση επείγεται μέχρι τέλους του έτους να ψηφίσει τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και κατ’ επέκταση την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. (Εξαιρετική εξαίρεση ο κ. Βορίδης) Αυτό με την πιο ευπρεπή λέξη σημαίνει αναγνώριση της βδελυκτής αμαρτίας του σοδομιτισμού σ’ ένα αμιγές Ορθόδοξο κράτος.

Κύριοι Βουλευτές

Οι αιώνιες και ακατάλυτες αξίες των εντολών του Θεού κατά την διδασκαλία της Εκκλησίας μας ούτε τροποποιούνται ούτε παραβιάζονται ατιμωρητί από ανθρώπους που σήμερα βρίσκονται στην εξουσία και αύριο σίγουρα θα βρεθούν στα αζήτητα σύμφωνα και με τον λόγο του φωτισμένου αγίου Γέροντος των ημερών μας Παϊσίου, ότι θα δουλέψουν οι πνευματικοί νόμοι!

Σας υπενθυμίζουμε τον διαχρονικό ευαγγελικό λόγο, που είναι και η βάση της έντονης διαμαρτυρίας μας, του Θεανθρώπου Κυρίου: «…απ’ αρχής άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός». Αυτό με απλά λόγια σας υπενθυμίζει ότι και εσείς υπήρξατε ο καρπός της αγάπης των γονέων σας και δεν σας υιοθέτησαν δύο άκαρπες συκιές. Σ’ αυτές τις παραδοσιακές αξίες στηρίξατε και εσείς την οικογένειά σας χωρίς άλλους ακροβατισμούς ή και ξενόφερτους μοντέρνους πειραματισμούς. Κάθε άλλη παρέκκλιση ή άλλου τρόπου ζωής, που με την-πιθανή- ψήφο σας θα συναινέσετε, μπορεί αναπόφευκτα να οδηγήσει και τα δικά σας παιδιά σε γάμους σοδομικούς. Αλλά τότε θα τρέχετε και δεν θα προλαμβάνετε…

Κύριοι Βουλευτές

Η εορτή των Χριστουγέννων δηλαδή της κατακόρυφης και αβυθομέτρητης αγάπης του Θεού στον άνθρωπο πλησιάζει. Και ερωτούμε όλοι εμείς που σας τιμήσαμε με την ψήφο είναι δυνατόν και εσείς με την σειρά σας να μην τιμήσετε την ημέρα των Χριστουγέννων; Με ποια αδιαμαρτύρητη συνείδηση θα προσκυνήσετε το Θείο Βρέφος και θα οδηγήσετε τα βήματά σας χωρίς ενοχικά αισθήματα στον εκκλησιασμό έστω και του «φαίνεσθαι» αφού προηγουμένως με την πιθανή- για να μην είμαστε απόλυτοι-ψήφο σας θα συντελέσετε σ’ αυτό το μέγα ανοσιούργημα; Μπορείτε να βλέπετε «κατάμουτρα» τους ψηφοφόρους σας πιστούς χωρίς ίχνος ενοχής ή εντροπής; Να σας υπενθυμίσουμε κατά τον λόγο του αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου πως λίγες στιγμές πριν τη Γέννηση του Σωτήρος άγγελος Κυρίου πέρασε με μαχαίρι όλους τους απανταχού της οικουμένης ομοφυλόφιλους!

Να έρθουμε τώρα και στην πολιτισμένη Ευρώπη που κατά κόρον και δίκην πανάκεια ως πειθήνιο όργανό της ακολουθούν οι κυβερνώντες και όχι χωρίς ίσως ανταλλάγματα τα προστάγματά της. Ποια Γερμανία που αιματοκύλισε τον κόσμο και η οικονομική της δικτατορία κατεδίκασε χιλιάδες οικογένειες σε πείνα εδώ στην πατρίδα μας; Η πονηρά και γηραιά Αλβιώνα με τα πρόσφατα εγκλήματα στην Κύπρο και την ανθελληνική διχαστική πολιτική; Η Γαλλία που έκοβε χέρια και πετούσε στη θάλασσα τους έλληνες της Σμύρνης; Οι νομιζόμενες χώρες ως παράδειγμα υψηλού πολιτισμού Ελβετία, Βέλγιο Ολλανδία δεν είναι αυτές που θεωρούν τα γηρατειά ως ένα «ετόσιον άχθος αρούρης» περιττόν βάρος της γής (Όμηρος) για να τους «ξεκάνουν» πολιτισμένα με την ευθανασία; και σαν συμπλήρωμα όλων αυτών οι αντίχριστοι κατά τον Πατροκοσμά Πάπαι δεν είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δημιουργίας του Κοσσόβου αλλά και του νόθου κράτους των Σκοπίων;

Κύριοι Βουλευτές

Μία ισχυρή μειοψηφία των ΛΟΑΤΚΙ στην ορθόδοξη μαρτυρική Ελλάδα μας δεν έχει κανένα λόγο αναγνώρισης. Μονόδρομος και γι’ αυτούς, που είναι τσαλακωμένες εικόνες του Θεού, είναι η επιστροφή τους στον φυσιολογικό τρόπο ζωής με ειλικρινή μετάνοια στην πάντοτε ανοιχτή αγκαλιά της Εκκλησίας μας.

Στις σύγχρονες επώδυνες και αυτόχρημα θανατηφόρες πληγές του φαραώ που τραυμάτισαν θανάσιμα συνειδήσεις και συνανθρώπους μας (Τέμπη, Πυρκαϊές Πλημμύρες) άς μην προκαλέσουμε άλλο την οργή του Θεού και με την πιθανή ψήφο αναγνώρισής σας, να έχουμε σεισμικά επακόλουθα.

Τελικά ελπίζουμε ότι δεν θα ενδώσετε, δεν θα μας προδώσετε έστω και αν αόρατοι παράγοντες σας επιβάλουν ένα «καταθλιπτικό άνωθεν» υποχώρησης!

Τέλος λόγου: Σε περίπτωση μιας κομματικής πειθαρχίας και ερήμην όλων των παρακλήσεών μας η απάντηση θα δοθεί στην μητρική ποντιακή μου γλώσσα «Το κρίμαν ση γούλας».

Με τιμή

Παύλος Σαββίδης, Θεολόγος και υπερπολύτεκνος πατέρας εννέα παιδιών

Υ.Γ.  Κάθε πιθανή διαφορετική άποψη παρακαλώ να είναι επώνυμη.

34 σχόλια:

  1. To ότι ταυτίζεσαι με τον ομοφοβικό Βορίδη, θα πρεπει να το κοιτάξεις... ένας παλιος μαθητής σου που σε εκτιμούσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σπάνια ταύτιση του κ. Καθηγητή με την λογική, οτι δλδ δυο άνδρες ΔΕΝ μπορούν να γίνονται γονεις παιδιού νοικιασμενης μήτρας Βουλγάρας, με πολλες χιλιαδες ευρω εσένα δε συγκίνησε, ο Βορίδης σου έκατσε στο λαιμο.

      Διαγραφή
    2. 10.41 Οι δήθεν προοδευτικοί έχετε καταντήσει οι χειρότεροι και οι οι πιο φανατικοί φασίστες! Δεν δέχεστε,σε καμία περίπτωση τη γνώμη κάποιου που δεν είναι ίδια με τη δική σας.Και δεν φτάνει αυτό, εκτοξεύετε και άθλιους χαρακτηρισμούς εναντίον τους,λες και εσείς έχετε το αλάθητο του Πάπα..!!!Ντε και καλά να δεχτεί η πλειοψηφία το αφύσικο ως φυσικό...Όταν καταφέρει και γεννήσει ένας άντρας ή μείνει έγκυος μία γυναίκα από μία άλλη γυναίκα, τότε πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε για γάμους ομοφυλοφίλων, ακόμα και για υιοθεσία τέκνων από αυτούς.

      Διαγραφή
    3. 10.41 Μπορεί ο Βορίδης να είναι κατά τη γνώμη σου ομοφοβικός, αλλά ο κ. Παύλος σε καμία περίπτωση! Στη χειρότερη, να είναι ταϊντοφοβικός ή ευρηκοφοβικός...Αφού καταστρέψατε τη λογική επιβάλλοντας το αφύσικο ως φυσικό, αγωνίζεστε να καταστρέψετε και την Ελληνική γλώσσα...Σας έχουμε όμως μία (δυσάρεστη για εσάς)έκπληξη..Δεν θα σας περάσει όσο και να πολεμάτε τη φύση και τη λογική...

      Διαγραφή
  2. ΕΥΓΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ Κ. ΣΑΒΒΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χριστουλης αγαπάει εξίσου όλα τα πλάσματά του και δεν διαχωρίζει κανένα. Ακόμα και αυτά που λοξοδρόμισαν. Αν είχα την δυνατότητα να τον ρωτήσω θα μου έλεγε πως έχουν τα ίδια δικαιώματα οι τυφλοι οι κουτσοι οι χαζοι οι περιεργοι οι προβληματικοι οι ομοφυλοφιλοι, οι ξενοι οι αλητες. Και θα εδινε ακομα μεγαλυτερη φροντιδα σε αυτα τα πλασματα. διαφωνειτε κυριε θεολογε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλα πραγματα ειναι αυτα που ρωτας και αλλο ειναι να εχουν δικαιωμα τετοια ΠΕΡΙΕΡΓΑ ζευγαρια να αποκτουν με οποιονδήποτε τρόπο παιδι και να το μεγαλώνουν ως οικογένεια.

      Διαγραφή
    2. Ο Χριστός θέλει όλους τους ανθρώπους ίσους όχι ίδιους.
      Άλλο άνδρας άλλο γυναίκα αλλά με ίσες ευκαιρίες ζωής, διαβίωσης και στόχο την ασφαλή διαιώνιση του είδους (αυτή που ενώ θεωρούσαμε δεδομένη ήρθαν τα χρόνια του κορωνοϊού για να καταλάβουμε ότι δεν είναι τελικά τόσο δεδομένη) και αυτή η ασφαλή διαιώνιση του είδους μπορεί να γίνει μόνο μεσα από δύο γαμέτες (Ο γαμέτης είναι απλοειδές γεννητικό κύτταρο, δηλαδή κύτταρο εκ των ωαρίων και σπερματοζωαρίων οργανισμών που αναπαράγονται αμφιγονικά και με την συγχώνευση τους, μέσω της γονιμοποίησης, δημιουργείται το ζυγωτό κύτταρο. Κάθε γαμέτης έχει μόνο τον ήμισυ αριθμό των χρωμοσωμάτων), αυτό σημαίνει και η λέξη γάμος (ένωση δύο γαμετών ωραρίου και σπερματοζωαρίου). Όλα τα άλλα είναι και θα πρέπει να είναι συμφωνίες συμβίωσης. Οικογένεια όμως για την διαιώνιση του είδους μπορεί να είναι μόνο η ένωση δύο διαφορετικών γαμετών (αρσενικό θρυλικό). Όποιος θέλει παρέα για να περνά την ώρα του να πάρει σκυλάκι και όχι παιδάκι.
      Αγοράκια κοριτσάκια και οποίοι άλλοι με ιδιαιτερότητες παίξτε με τίποτα άλλο και αφίστε την ασφαλή διαιώνιση του είδους σε εμάς τους (ομοφοβικούς) αδόκιμος και απαράδεκτος όρος, που έχετε εφεύρει για να μας κατηγορήσετε. Δεν φοβόμαστε κανένα και δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν για τον τρόπο που απολαμβάνει τον έρωτα (άρα μην ξαναπείτε για ομοφοβικούς) αλλά διαφωνούμε με όσους δεν αντιλαμβάνονται την ασφαλή διαιώνιση του είδους. Απολαύστε τη ζωή αλλά αφήστε εμάς να την εξασφαλίσουμε.
      Με κάθε σεβασμό σε όλους παρότι δεν μας σέβονται αρκετοί...
      (πάταξον μεν άκουσον δε)

      Διαγραφή
  4. Γλυκός, αξιοπρεπεστατος ο κύριος Σαββίδης, αλλά υπηρετεί δογματικά την εκκλησία. Πρώτα ο άνθρωπος η αγαπη και μετά ολα τα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουμάντο στον δικό σου γάμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη σου;Το να πει κάποιος τη γνώμη του ανοιχτά,σημαίνει ότι κάνει κουμάντο;Έχετε ξεφύγει οι ψευτοπροοδευτικοί εκτοξεύετε ό,τι μπούρδα κατεβάσει το άχυρο που γεμίζει το κρανίο σας...

      Διαγραφή
  6. Πολύ σωστή η τοποθέτηση του κ. Σαββίδη. Στην εποχή μας και τα αυτονόητα έχουν γίνει ζητούμενα. Πιστεύω ότι οφείλουμε να ζούμε κατά τις εντολές του Χριστού και όχι κατά τις "εντολές" των παθών και αδυναμιών μας, είτε μας βολεύει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τα λέει ο άνθρωπος.
    Το ανώμαλο το βαπτίσαμε φυσιολογικό, και το ομαλό ανώμαλο.
    Αυτή η απύθμενη βλακεία της ελευθερίας χωρίς όρια μας κατάντησε να πιάσουμε πάτο και να ισοπεδώσουμε τον θεσμό της οικογένειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aναμενόμενος φασιστικός ωχετός από τους αναγνώστες του Βεριώτη και από τον συντάκτη του κειμένου.
    Ας συνεχίζουμε να καταδικαζόμαστε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο εδώ και δεκαετίες (και άρα να πληρώνει το Ελληνικό κράτος, δηλαδή εμείς) γιατί δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα γάμου σε ομόφυλα ζευγάρια.
    Το να αρνείστε κάτι που συμβαίνει καθημερινά είναι το λιγότερο κοντόφθαλμο. Αυτό που αρνείστε είναι η δημιουργία οικογένειας σε ανθρώπους που έχουν χρόνια συντρόφους, η δημιουργία δικαιώματος κληρονομιάς, και το δικαιώμα ανθρώπων να θεωρούνται συγγενείς για ιατρικά ζητήματα των συντρόφων τους.
    Πριν αρχείστε να αναρωτιέστε αν αυτά καλύπτονται από το νομοθετημένο συμφωνο συμβίωσης, να σας πω ως νομικός, δικηγόρος, και ακαδημαικός, ότι όχι. Δεν καλύπτονται.
    Τέλος βέβαια να πούμε πως σχόλια του τύπου δε με ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους ας μη προκαλούν μόνο ειναι σκοταδιστικά αν μη τι άλλο, χυδαία και προσβλητικά για ανθρώπους που διεκδικούν ίση μεταχείριση από το κράτος στο οποίο ζουν, πληρώνουν φόρους, και αγαπούν. Για να μη μιλήσω για τις αγίες οικογενειες που ζουν στην επαρχία, που όλοι ξέρουμε για το πόσο αγαπη εμπεριέχουν και πόσο ικανά είναι όλα αυτά τα ετερόφυλα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν και να γίνουν καλοί γονείς. Αρκετά με το σκοταδιστικό φασισμό σας, το ότι πιστεύετε πως έχετε δικαίωμα να εκφέρετε άποψη για το ποιος και με τι τρόπο θα κάνει οικογένεια είναι αστείο. Ας θυμηθούμε τις καταστροφολογίες της ορθόδοξης εκκλησίας για τη θεσμοθέτηση στο αστικό δίκαιο του πολιτικού γάμου, για να καταλάβουμε το θεσμικά άσχετο ρόλο που παίζει η εκκλησία στο τι εμπεριέχεται στο αστικό δίκαιο και στην ελληνική έννομη τάξη.
    Τέλος να υπενθυμίσω στους αναγνώστες πως ομόφυλα ζευγάρια έχουν ήδη τεκνοθετήσει και θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί αν μη τι άλλο δεν θα ελέγχετε και το σώμα τους. Απλά το κάνουν ως μονογονεικές οικογένειες.
    Ηρεμήστε λοιπόν Βεριώτες με την ορθοδοξία σας και το φασισμό σας, και αρχίστε επιτέλους να συμπεριφέρεστε ως πολίτες ευρωπαικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Διαγραφή
    2. Αμφισβητώ το νομικός, δικηγόρος, ακαδημαϊκός,αλλά αν όντως
      ετσι είναι ,είσαι ΚΑΚΟΣ νομικός , δικηγόρος και ακαδημαϊκός είσαι αυτό ακριβώς που θέλουν οι για σένα "φασίστες" να αντιμάχονται με μεγάλες πιθανότητες να επικρατήσουν. Οσο για μένα το θέμα δεν με αφορά,η κάθε πλευρά έχει όλα τα δίκαια μαζί της.

      Διαγραφή
    3. Εσύ μεγάλε Δημοκράτη γιατί χαρακτηρίζεις φασίστα τον κύριο και μάλιστα ανώνυμα; Ποιο Ευρωπαικο Δικαστήριο μας λες; Σύνταγμα διάβασες καθόλου περι προστασίας της οικογένειας; Και παμε παρακάτω. Τα χιλιαρικάκια που θα σκάνε στην κάθε απελπισμένη είναι ηθικό; Ειναι στα ανθρωπινα δικαιώματα; Ανθρωπινο δικαίωμα είναι το παιδί να έχει μια μαμα και ένα μπαμπα όπως έχουν όλοι. Και τέλος που είναι η αποδοχη της επιστήμης και της λογικής κυρίως που έχει καθορίζει την δημιουργια ζωης από ετερόφυλους ανθρώπους; Ααα..και μην παρεξηγηθεις. Δεν τα λέω σε εσενα. Στους υπολοιπους που θα διαβασουν το σχόλιο το λεω.

      Υ.Γ. Στην νέα Ισλαμιστική Κοινωνία που δημιουργησαν κάποιοι δικαιωματιστές με παρομοιες απόψεις, θα τους κάνουν ότι και στις χώρες τους. Δεν λέω τι. Ψάξτο. Επίσης τόσο αντρας που είσαι και αντιφασίστας βάλε σε μια πρόταση "ισλαμ σας και το φασισμό σας" και πάσαρε το σε ένα μουσουλμανο να δουμε τη μαγκια μετα. Εγω τους μουσουλμανους τους σεβομαι περισσοτερο γιατι έχουν αρχές, καλως ή κακώς.

      Διαγραφή
    4. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ... ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ! ΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΒΑΡΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΚΤΛ.
      ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΤΛ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΤΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ,,, ΔΕΝΤΡΑ

      Διαγραφή
    5. 1.45 Όταν λες ότι είσαι δικηγόρος, νομικός και ακαδημαϊκός και λαμβάνοντας υπόψιν το σεντόνι που παρέθεσες, είναι εύκολο να αντιληφθεί οποιοδήποτε νοήμων ον ότι είσαι νομικός, δικηγόρος και ακαδημαϊκός της γαϊπανάς..!!!Αποκαλείς φασίστες τον καθηγητή και όλους τους αναγνώστες του Βεροιώτη (και όχι Βεριώτη,ντεμέκ σπουδαγμένε), ενώ μεγαλύτερος φασίστας από εσένα και τους ομοίους σου δεν υπάρχει. Προσπαθείτε, για κάποιον ανεξήγητο, αλλά πολύ ύποπτο λόγο να επιβάλετε το αφύσικο ως κάτι φυσικό χρησιμοποιώντας με δόλιο τρόπο-σκοπό τοην αγάπη. Σύμφωνα με την παρά φύσιν λογική σας ,υπάρχει δικαίωμα στην αγάπη και στην αιμομιξία! Θα βγει κάποια στιγμή στο μέλλον ένας/μία λεβέντης/λεβέντισσα σαν και του λόγου σας(σε θέματα ανωμαλίας)και θα απαιτήσει να επιτραπούν οι γάμοι των αιμομικτών,όπως και η υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια αιμομιξίας. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, θα έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους και όποιος ταχθεί εναντίον τους θα είναι φασίστας και χουντικός! Μετά την ψήφιση υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια και στη νομιμοποίηση της αιμομιξίας. Με τις υγείες μας...Βεροιώτη σε παρακαλώ μην κόψεις το σχόλιο.

      Διαγραφή
    6. Προς τον 1.45
      ... δημιουργία οικογενείας, συμφωνάω δημοκράτη σχολιαστή.
      Ας το κάνουν χωρίς προφυλάξεις και οταν πιάσουν παιδί πρώτος εγω στο σύνταγμα θα καώ στην πυρα της βενζίνης που θα μου ραίνουν οι Ταιλερ αυτού του κόσμου.

      Διαγραφή
  9. Ότι καλύτερο έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια από έναν ΚΥΡΙΟ που είχα την τιμή να τον είχα δάσκαλο.Σε περίπτωση που περάσει ο νόμος τελειώσαμε σαν ανθρωπότητα.Δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους (είναι επιλογή τους και θα τους κρίνει ο Κύριος Ιησούς Χριστός) αλλά να επιβάλουν γάμους υιοθεσία τέκνων κτλ είναι πέραν της λογικής.Μακαρι να επικρατήσει η λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είπε μια άποψη. Την διαβάσαμε. Ως εκεί...Τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εαν καταλαβα καλα, μπορουν να παντρευτουν ολοι οι ανδρες μεταξυ τους και ολες οι γυναικες μεταξυ τους. Καλο τελος της ανθρωποτητος σε ογδοντα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωρίζουμε gay πολύ πιο θεοσεβουμενους από όλους εσάς τους δήθεν καλούς χριστιανούς... όλα πλάσματα του Θεού είναι βρε κουτά!! αγαπάτε αλλήλους!
    Merry Christmas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αλλο θεμα ειναι η "συζητηση" ( δυνατοτητα απόκτησης παιδιου απο τα ομόφυλα περιεργα ) και οχι ποσο πιστεύουμε ή οχι. καμια σχεση με το θεμα.

      Διαγραφή
  13. Αυτό δεν είναι τίποτα . Μπείτε στο ΙΕΠ , στα εργαστήρια δεξιοτήτων να δείτε τί μαθαίνουν στα παιδιά μας σχετικά με την ταυτότητα του φύλου ...Να μην ξέρει το παιδάκι αν είναι αγόρι η κορίτσι δηλαδή !.Όσο για τα προτεινόμενα βίντεο του ινστιτούτου, ήδη δείχνουν ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά, άρα είναι ήδη δρομολογημένα εδώ και χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ σωστά τα λέει ο καθηγητής, μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ζήτημα δεν είναι θεολογικό αλλά εθνικό. Το κράτος αναγνώρισε τον θεσμό της οικογένειας για τη διαιώνιση του έθνους. Του υγιούς έθνους εννοώ. Συνεπώς ουδένα νόημα έχει η θεσμοθέτηση της συγκατοίκησης δυο ανωμάλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευμένιος Εμ. Κοζυράκης27 Νοεμβρίου 2023 στις 6:43 μ.μ.

    Θερμά συγχαρητήρια! Σωστός καί γλαφυρός ὁ λόγος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο κ. Παυλε. Μια ανιδιοτελής κατάθεση-επιστολή...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Βίβλος απαγορεύει τόσο στην Παλαιά όσο και στην Καινή Διαθήκη την ομοφιλοφιλικη σχέση ως υποκατάστατο της σχέσης άντρα με γυναίκα.Οποιος διαφωνεί μάλλον έκανε κοπάνα την ώρα των θρησκευτικών ή δεν έχει ανοίξει ποτέ του Βίβλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kirie paulo etsi opos ta les ine. Ala afta prepi na ginun gia na sinetisti o ellinas. Tipota de stamatai to misokalo pros to paron. O kirios xeri pote tha epembi. Kali anastasi se sas tus proodeutikous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Τσιπρας και ο Γιωργος Παπανδρεου ειπαν ναι στον γαμο ομοφυλοφιλων. Ευτυχως που παραιτηθηκαν. Να εξαφανιστει και ο Κασελακης ο γκε'ι'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από τότε που η πατρίδα μας αποφάσισε να πορευτεί ευρωπαϊκά, υποχρεώθηκε με τον έναν ή άλλο τρόπο να δεχθεί, περίεργα, στρεβλά και αμαρτωλά, που πρωτύτερα δεν νοούνταν η εφαρμογή τους. Ο Έλληνας πολίτης σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά υποχρεώνεται και επιλέγει να ζει μακριά από το Θεό. Εδώ και χρόνια απεμπόλισε αξίες, κυρίαρχες στον πολιτισμό του. Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Αξίες που όσο τις ενστερνιζόμασταν και θυσιαζόμασταν γι΄αυτές, γράφαμε ιστορία ως φυλή. Σήμερα στην εποχή των εκπτώσεων και της άρσης των αξιών αυτών, μεταμορφωθήκαμε σε παθητικούς παρατηρητές των όσων αποφασίζουν για εμάς, οι άρχοντες της Δύσης. Μιας Δύσης που συνεχώς επιβεβαιώνει πως εκεί δύει ο ήλιος και ζει στο σκοτάδι. Μα η πατρίδα μας ανήκει στην Ανατολή και στο Φως. Πώς ενώ ο Πάνσοφος Θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα και ευλόγησε το γάμο τους, έρχεται ο άνθρωπος, με νόμο να τον καταργήσει να τον διαστρεβλώσει και να παρουσιάζει το γάμο των ομοφιλοφίλων ως κάτι το φυσικό και αποδεκτό. Έχει στον άνθρωπο η διαστροφή τέλος. Πιστεύω πως ναι, και αυτό θα είναι η καταστροφή του. Η επιστροφή του Έλληνα στις παραδόσεις του στις αξίες του και στην πίστη του τη ζώσα, είναι η ελπίδα για τη σωτηρία μας. Ας μας φωτίσει ο Θεός και ας τον ευχαριστήσουμε που μέσα στο πυκνό αυτό σκοτάδι, ευλογεί και ανάβουν κάποια κεράκια, που τολμούν και γράφουν μήπως και μας αφυπνήσουν και μας φωτίσουν και το προσωπικό μας σκότος. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία...Συγνώμη για τη φλυαρία μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ